Comunicació · 27 de Juliol de 2015. 19:31h.

Brauli Duart no aconsegueix fer fora Fèlix Riera

La proposta de cessament no ha tingut el suport dels dos terços necessaris

Brauli Duart no aconsegueix fer fora Fèlix Riera

Duart, amb Sallent i Riera

El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) no ha pogut aprovar aquest dilluns la destitució del director de Catalunya Ràdio, Fèlix Riera, tal com estava previst. La votació s’haurà de repetir aquest dimarts .

El president de la CCMA, Brauli Duart, va demanar divendres passat a Riera -que és militant d’Unió- que presentés voluntàriament la seva dimissió. Aquest, però, s’hi va negar i Duart el va avisar que dilluns el consell de govern aprovaria la seva destitució.

Tot i això, no s’ha arribat a la a la majoria de dos terços necessària per que s’aprovés. Ara, s’haurà de repetir la votació en una reunió que se celebrarà demà. En un principi, n’hi haurà prou amb una majoria simple per acordar el cessament del director de Catalunya Ràdio. En cas que hi hagi empat, Duart pot fer servir el seu vot de qualitat.

El consell de govern de la CCMA està format per dos membres a proposta de Convergència, un d'Unió, un d'ERC, un del PP i un del PSC.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 pepe, andorra capital jerusaeln, 28/07/2015 - 13:33

joer, menudas prisas q tiene el Rius para q le hagan director de la Catacoña... pero antes promete q cambiaras el corresponsal en Tel-Aviv, eh.

#9 Titot, El masroig, 28/07/2015 - 12:26

Deu ser del Front d'Alliberament Gai de Catalunya i aquest són intocables. Especialment al sancta santorum del lobby alegre de TV3.

#8 Pepón, Bcn (España), 28/07/2015 - 10:30

Para destituir a un Director hacen falta dos tercios, pero para independizarte no hace falta ni llegar al 45%. Democracia indepe

#7 José Quinta, LH, Cataluña, España, 28/07/2015 - 01:44

Estoy de acuerdo con Vlac: si el tal Riera era idóneo para el cargo cuando se le nombró, por qué no lo es ahora? Ah, claro, como CDC y UDC ya no son pareja, él ya no es "idóneo". Cómo se nota que los cargos en las empresas públicas sólo son premios que se reparten entre los partidos. Qué vergüenza!

#6 Jaume, Sant JoanDespí, 27/07/2015 - 22:23

Real com la vida mateixa a TV3 i les Cataconyes: arrencada de cavall, frenada de burro.