Publicitat
Comunicació · 23 de Febrer de 2012. 16:08h.

Bronca entre Ruiz Mateos i Susanna Griso

"És sorda o què? Pensava que era vostè una bona professional. A fer punyetes!"

L'empresari José María Ruiz Mateos ha enviat la periodista Susanna Griso "a fer punyetes", molest amb l'entrevista que li estava fent per Espejo Público (Antena 3). Entre altres 'perles', Ruiz Mateos ha demanat a la periodista "no em parli vostè de bestieses".

Griso, desesperada, lamentava que "és impossible, senyor Ruiz Mateos, això pretén ser una entrevista!". "Aquestes preguntes són bestieses. El tema és molt greu. A veure si s'assabenta de tot, és vostè sorda o què? No em faci preguntes de cinquena, perquè creia que era vostè una bona professional", replicava l'empresari.

"Jo sorda no sóc, però estaria bé que això ho aclarís vostè, però no s'hi amoïni que ja li buscarem una professional que li faci vostè les preguntes que li vénen de gust", va contestar la periodista. "Però llavors per què concedeixen una entrevista si no responen a cap pregunta? Això és un monòleg, només volen parlar ells!", ha lamentat Grisó. L'empresari l'ha enviat aleshores "a fer punyetes".

Imatge de la discussió
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Gerard, Barna, 25/02/2012 - 20:58

Ell es pensava que la Griso era una bona professional i ella pensava que pagava la pena entrevistar un personage com aquest a través de satèl·lit. Estan fets l'un per l'altra. Carn de tv sensacionalista que no defineixo com a circ perquè no té prou qualitat.

#2 angel, cardedol, 24/02/2012 - 21:35

esta boig la família ruiz - mateos

#1 Séneca, Barcelona, 23/02/2012 - 21:28

Aquest home ha enbogit. A més a més NO és un empresari, és un il.luminat oportunista comprador de saldos i empreses fallides, o sigui fràgils i fácils de emprar com producte financer especulatiu. Griso, deixi'l, no paga la pena donar-li oportunitats, és un lladre i un poca solta. Carn de 'la noria'