Publicitat
Comunicació · 22 de Febrer de 2013. 10:47h.

BTV "no comparteix" els insults a Punto Pelota

Toc d'atenció de la televisió a 'La Porteria' que presenta Pitu Abril

BTV "no comparteix" els insults a Punto Pelota

El programa, 'La Porteria'

BTV, en un comunicat, fa referència a les manifestacions fetes en el programa ‘La Porteria’ de BTV del dimecres 20 de febrer per un col·laborador que es refereix despectivament al periodista Siro López, el president del Reial Madrid, Florentino Pérez i al programa ‘Punto Pelota’ d’Intereconomía.

En aquest sentit, la direcció de BTV vol manifestar que "no comparteix cap d’aquestes opinions amb el col·laborador de ‘La Porteria’". "Que seguint la línia editorial de BTV reiterem el nostre respecte pels professionals d’altres mitjans de comunicació i per totes les entitats esportives que hagin pogut ser objecte d’aquesta crítica al programa ‘La Porteria’", conclouen.

Un tertulià del programa La Porteria de BTV, conegut com el Tio Faja, va carregar contra Siro López, col·laborador de Punto Pelota, al qual va titllar de "prostituta", "ramera" i "escòria intel·lectual". També va considerar que l'espai d'Intereconomía presentat per Josep Pedrerol "ens ha ensenyat que les fel·lacions públiques no només es fan a la pornografia".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Futboladicte, Sant Cugat, 23/02/2013 - 09:37

Espero que treguin aquest tertulià lamentable de BTV. És una de les cadenes de televisió que més m'agraden i això embruta la seva imatge.

#11 CanRauxa, Seva, 22/02/2013 - 21:03

Encara no he vist ningú denunciant a Marca TV perque un col·loborador seu ("Látigo" Serrano) demanés enviar la División Azul a Catalunya. I crec que és bastant més greu...

#10 Espectador, Barcelona, 22/02/2013 - 21:02

Una llàstima que ara BTV rebi crítiques per culpa d'un energúmen. Com a seguidor habitual dels informatius de Barcelona Televisió puc assegurar que és la televisió que millor tracta la temàtica esportiva.

#9 Faithless, Barcelona, 22/02/2013 - 20:30

No tinc cap simpatia vers el Siro López però aquí el veritable culpable és el presentador de La Porteria que hauria d'haver tallat i cridat a l'ordre al Tio de la Faja.

#8 Kropotkin, Vic, 22/02/2013 - 15:25

No se porque estan asustados. Si los demandan pueden sacar la indemnización de la subvención anual de la Generalitat... Jua, jua, jua,...