Publicitat
Comunicació · 1 de Juliol de 2015. 15:20h.

BTV prescindeix de Daniel Domenjó

La televisió municipal de Barcelona suprimeix el programa de debat ‘La Rambla’

BTV prescindeix de Daniel Domenjó

Daniel Domenjó

Barcelona Televisió ha decidit eliminar el programa de debat ‘La Rambla’ que presenta el periodista Daniel Domenjó. D’aquesta manera, ‘La Rambla’, que porta fins a dia d’avui més de 520 programes emesos, no estarà present a la graella de la televisió municipal en la propera temporada a partir del mes de setembre.

Daniel Domenjó, en una entrevista a e-notícies, explicava dies enrere que la clau per a complir més de cinc-cents programes era el “contacte directe i gent eficaç que treballi no per a tu sinó amb tu, llibertat de l’empresa per la que treballes i creure’t el que fas”.

“Hem intentat sempre que La Rambla fos el reflex no potser d’allò que agradaria sinó del que és de veritat i passa. És un programa per aquells que volen llegir i interpretar l’actualitat amb un to diferent al dels debats convencionals o informatius que pontifiquen”, afegia.

Domenjó assenyalava que “no estic a la televisió amb més projecció, però tens avantatge pel que fa al control, domini i llibertat en elaborar el producte. No puc estar en un altre lloc millor”. “Avui em continuen trucant de Mediaset i algú més i sé que hi guanyaria més diners. Però he de cuidar el que en podríem dir (modestament i que no soni petulant) el prestigi o la popularitat, perquè pot arribar a desgastar i molt”, advertia.


Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#23 P-pitu, Bcn, 02/07/2015 - 11:57

Quina poca memoria!!!!
Trias nomes ha estat una legislatura alcalde.
BTV es fa fundar en el moment que Aznar va guanyar pet primer cop, per colocar tots els socialistes rebotats de TVE Sant Cugat.
Recordeu Enric Sopena i altres personatges?

#22 ramon, barcelona-c, 02/07/2015 - 10:44

Felicem els votants de la sra Colau , quina intel.ligencia i manca d'ingenuitat sectaria. Aixó es el pais que tenim . Ah el 50% no van anar a votar !!!

#21 Xavi, Bcn, 01/07/2015 - 23:06

Gran professional Domenjo! No et deixis vencer pels "xinos" i la Colau!! Segur que et veiem aviat a la tv! Anims!!!

#20 Xavi, Bcn, 01/07/2015 - 22:31

Domenjó no et donis per vençut!!! Ets un gran periodista i segur que aviat et tornem a veure x la tele!!! Anims!

#19 Manelet, Barcelona, 01/07/2015 - 22:29

TeleColau ataca!!!! A qui enxufara la nova alcaldessa per presentar programes a la tele municipal??????