Publicitat
Comunicació · 22 de Desembre de 2008. 19:23h.

Buenafuente enreda als mitjans

Una actriu es fa passar per una dona que fa malbé un dècim de la grossa a la rentadora

La història d'una dona que havia posat a la rentadora un dècim de loteria premiat ha resultat ser un muntatge de la productora de TV d'Andreu Buenafuente. Aquesta dona, que ja havia protagonitzat algun programa televisiu, va iniciar la història quan va arribar al centre comercial Carrefour-Los Ángeles, de Madrid, amb un dècim del segon premi de la Loteria de Nadal trencat, després que, segons va dir, se li oblidés a la butxaca d'una bata que va posar a la rentadora.

La dona de més d'uns 70 anys, va arribar a l'administració de loteria número 64 plorant i amb el dècim del número 78.400 esmicolat embolicat en un plàstic. Portava el número anotat en un paper, i va dir que els diners del premi els volia per al seu fill, de 39 anys, que està a l'atur, i que la seva dona està embarassada. Aquesta dona va donar la mateixa versió a una gran quantitat de mitjans informatius, que la van entrevistar per interessar-se pel cas.

Però, posteriorment, el seu marit, Francisco Gallardo, va revelar en una entrevista radiofònica a l'emissora Rac-1 que tot era un muntatge de la productora de Buenafuente. Ha afirmat que la seva esposa, Mari Carmen, no té cap fill, sinó diverses filles, cap de les quals no està embaraçada. Llavors, davant de la sorpresa dels entrevistadors, ha manifestat que "és un sketch per al programa de Buenafuente".

Després d'assenyalar que els mitjans "han picat bé" i que "han quedat enganxats", va manifestar que això havia passat perquè "Mari Carmen treballa molt bé". Així mateix, en to d'humor, ha indicat: "És que la meva dona és un drama. Viure amb ella és massa". També ha aclarit que ell sabia que es tractava d'un muntatge i que Mari Carmen ignorava que ell estava desvetllant la realitat.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 Marc, Valls, 24/12/2008 - 11:54

SociaLISTOS! Vagi amb compte i estigui per la feina Pare Noel, que amb la feinada que té aquests dies només li falta l'esforç intel.lectual que haurà fet per treure's de la màniga aquest joc de paraules tant brillant.

#25 Pare Noel, Groenlandia, 24/12/2008 - 09:52

Què espereu del Buenafuente, Follonero i companyia...??? només fan que enganyar a la gent, han après molt del gran mestre Zapatero. Són tots una colla de sociaLISTOS.

#24 Onofre, espinelves, 23/12/2008 - 19:59

Els andalussus diuen que"los sevillanos son graciosos...pero tienen muy poca gracia..."En Buenafuente és graciós....però ja en tenim prou d'ell.Només els rics fan conya d'els pobres...

#23 pere, palafrugell, 23/12/2008 - 16:36

Doncs jo trobo que s'ha passat de la ratlla. Qui pensi que els periodistes poden contrastar-ho absolutament tot és que menteix o és un insensat

#22 Hug, Begur, 23/12/2008 - 16:04

En Buenafuente ha demostrat lo tonta que es la gent quan es creu tot el que surt per la tele, radio o altres mitjans de comunicacio. Ja no hi ha sentit critic? molt be manel.