Comunicació · 5 d'Abril de 2011. 15:02h.

Bufetada a Manel Fuentes

Premiada l'exsotsdirectora que va plegar d''El Matí de Catalunya Ràdio'

Bufetada a Manel Fuentes

Marta Romagosa

La periodista dels serveis informatius de Catalunya Ràdio, Marta Romagosa, ha rebut el premi Ràdio Associació a la millor professional de ràdio per la "qualitat i rigor del seu treball". Romagosa era la sotsdirectora d''El Matí de Catalunya Ràdio', però va decidir presentar la seva dimissió el passat mes d'octubre.

Des del comitè d'empresa es va dir llavors que la renúncia de Romagosa es devia als durs horaris de treball, però altres fonts van apuntar a "serioses discrepàncies editorials" amb el director del programa, Manel Fuentes,

D'altra banda, La competència de RAC1, d'Òscar Dalmau i Òscar Andreu, ha estat guardonat amb el millor programa de ràdio. El programa porta dues temporades en antena i té una audiència de 149.000 oients, segons l'últim EGM.

També han estat premiats el 'Projecte IMTV - Un canal de podcasting' de la Institució Montserrat (millor proposta d'innovació), Solituds de Ràdio Sant Joan les Fonts (millor programa de ràdio local) i el canal Super3 de Televisió de Catalunya (guardó 1924).

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Sebastià, BCN, 06/04/2011 - 23:46

Des de que hi ha el FUENTES no he tornat a escoltar Catalunya Ràdio als matins. Em posa molt nerviós aquest personatge. Espero que ben aviat el facin fora.

#19 Jordi, Girona, 06/04/2011 - 19:52

Enhorabona per la Romagosa. S'ho mereix. Ara bé, tot iser oient de La Competència, i fer-me un tip de riure, considerar-lo el "millor programa de ràdio" ho trobo molt trist. Quin nivell.....

#18 Eddie, Mollerussa, 06/04/2011 - 12:51

El nivellet dels matins és molt baix, tant en Fuentes com en Basté. Això, suposo, ja és fet ben a posta.

#17 Aliè J., Sabadell, 06/04/2011 - 12:42

Fuentes és un periodista de tercera categoria, que fa la gara-gara al poder econòmic i a la banca, amb tocs de nacionalisme demagògic.
Ahir, per exemple, parlava de la CAM, senyor Fuentes, és un trampós, per què no parla de les caixes catalanes? Les tertúlies són avorridíssimes.

#16 Antoni, lleida, 06/04/2011 - 10:59

M'ha causat alegria el premi a la Marta Romagosa. El que fa Manel Fuentes als "Matins" es vergonyós. Ha perdut tota la credibilitat. Aquests rius de bava que li cauen quan parla d'Artur Mas fan autèntic fàstic. He decidit no escoltar mes aquest programa.