Publicitat
Comunicació · 17 de Juny de 2021. 14:58h.

Butlla per a la Corpo

L’independentisme i els Comuns impedeixen que retorni els diners dels fons covid destinats a TV3

Butlla per a la Corpo

El Parlament ha rebutjat la moció de Ciutadans que demanava que la CCMA retorni els diners del fons covid que es van utilitzar per a TV3, malgrat que la pròpia presidenta de l’organisme, Núria Llorach, ho va admetre.

Els vots dels tres partits independentistes sumat al dels Comuns han servit per tancar la qüestió. Llorach va explicar que s’havia utilitzat una part d’aquests fons per renovar el contracte del Polònia, de més de 3 milions d’euros.

La diputada de Ciutadans, Anna Grau, ha demanat “que torni al pressupost de la Generalitat fins a l'últim cèntim del fons covid”. També que “compareguin” al Parlament “els responsables d'haver contractat per una milionada una determinada productora de la qual ja constava per terra, mar i aire que havia exercit pressió i influències sobre membres de Govern”.

“L’actual plantejament de la corporació només s'entén si es mira en termes de massiva malversació de diners públics al servei d'una oligarquia ideològica, sí, però sobretot industrial, un gueto d'empreses amigues que vampiritzen els diners públics des del sector privat a través del favoritisme més sagnant”, ha denunciat.

També la diputada del PPC, Lorena Roldán, ha recordat que ”fa uns dies, vam enxampar a la presidenta de la CCMA, Núria Llorach, amb la guàrdia baixa, perquè ni curta ni mandrosa ens va dir en l'última sessió de la CCMA que van destinar unes partides pressupostàries extres arran del COVID i que amb això van pagar programes com El Polònia”.

“Vostès tenien els autònoms pendents d'una pàgina web a veure si aconseguien alguna de les miserables ajudes que el Govern els va oferir, mentre d'altra banda s'asseguraven partides per injectar més diners a programes de TV3. Això és escandalós”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Sarola, Castelldefels, 18/06/2021 - 07:08

El Parlament de Catalunya representa fidelment la societat mes corrupte i reaccionaria d'Europa.

#11 Soloesmiopinion, Tabarnia, 17/06/2021 - 23:00

¿Y esto no es malversación?

#10 joan, manresa, 17/06/2021 - 17:29

El Casal,17:20 h.,;--Axó es Catalunya en miniatura..,axó acabará amb un gran espetec què farà tremolar tot Montserrat.., es que axó es de jutjat de guardia..,i els qui suposen a que surti a la llum la veritat son tant culpables com els primers..,Srs..,aquesta no es la Catalunya que volem..,ni volem aquets dirigents...,no volem galliners ni corrals

#9 marc, barcelona, 17/06/2021 - 17:19

Ya vimos todos los amiguitos que son toni soler y asens el de los comunes, esos pijo progres que junto al otro pijo progre del baños acostumbran a ir a tomar copas a los hoteles de lujo para lloriquear por lo muy oprimidos que estan, sin son amiguitos, como va a votar asens en contra de llenar los bolsillos de toni soler?, el amiguismo y nepotismo.

#8 marc, barcelona, 17/06/2021 - 17:14

Y como no los podemitas apoyando que el dinero de covid en lugar de ir a sanidad,a servicios sociales y a autonomos y los damnificados por la covid que vaya a las redes clientelares de la generalitat,a estas alturas esta bastante claro que los podemitas son los esbirros de la casta que maneja cataluña como su cortijo,asens el amiguito de toni soler