Comunicació · 19 d'Octubre de 2016. 11:33h.

“Calla quan parlo jo!”

Joan B. Culla retreu a López Alegre que “no tens la més mínima educació”

“Calla quan parlo jo!”

Moment de la topada

L’historiador Joan B. Culla, durant Els Matins de TV3, s’ha empipat amb el també historiador i ex diputat del PPC, Joan López Alegre, arran de la retirada de l’acreditació al cònsul honorari de Letonia a Barcelona,  Xavier Vinyals. Aquest va exhibir una estelada a l’edifici de la seu consular durant la Diada.

Culla, sense esmentar-lo directament, ha acusat López Alegre de “parlar amb gran rotunditat de coses que no sap massa”. “Un cònsul honorari no és un diplomàtic de carrera”, ha argumentat. López Alegre ha apuntat aleshores que “efectivament, no ho és. Però el nomena el ministeri”.

“Em deixes explicar?”, li ha preguntat Culla, molest. “Sí, però el nomena el ministeri o no?”, ha insistit López Alegre. “Però em deixes explicar o no? Hòstia! Quan tu parles, jo callo. Doncs calla quan parlo jo! És que no tens la més mínima educació!”, li ha etzibat Joan B. Culla.

L’exdiputat ha recordat a l’historiador que “no estas fent de professor”. “Aquí no hi ha cap professor. Aquí hi ha educació o no hi ha educació”, ha insistit Culla, a més de demanar “respecte”, moment en què Lídia Heredia ha tallat la discussió.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 happy, esplugues, 21/10/2016 - 09:52

A Lopez Alegre habría q levantarle un monumento por su santa paciencia. Yo creo q q se lo pasa bien descolocando a tanto fanático gracias a su conocimiento, serenidad y sentido comun, pero aun así hay q tener un aguante poco comun. Yo lo votaria para President de la Generalitat.

#22 Jax el boletaire, Vic , 20/10/2016 - 23:46

Culla: pronto con la Nova Republica dels sonriures dira ....te ordeno que te calles.

#21 Tirant, Bcn, 20/10/2016 - 14:33

Este López tiene la habilidad de sacar de quicio a todos los "llepasubvencions" del Régimen ...

#20 Josep Perez, Barcelona, 19/10/2016 - 23:18

Una aclaracio ... vaig escriure APPC
Volia posar: APPC el PP

#19 Xexo, Premiano quieren que les lleven , 19/10/2016 - 23:01

Democratas que les tienes de darle la razon si se enfurecen