Publicitat
Comunicació · 22 de Novembre de 2012. 18:25h.

Camacho es queixa que l'Àgora sigui "un cara a cara"

La candidata del PPC retreu a Xavier Bosch que "pensava que vostè m'entrevistava"

Camacho es queixa que l'Àgora sigui "un cara a cara"

Camacho i Bosch durant el debat

La candidata del PPC de cara a les properes eleccions al Parlament, Alícia Sánchez-Camacho, ha retret al periodista Xavier Bosch que "això sembla un cara a cara", durant l'entrevista d'aquest dimecres a l'Àgora.

Camacho ha dit que "pensava que vostè m'entrevistava" després que Bosch li hagi recordat que a cap article de la Constitució Europea s'especifiqui que un nou país escindit quedaria fora de la Unió i li hagi llegit les darreres declaracions de José Manuel Durao Barroso afirmant que res no ha canviat.

"Exacte, i la mateixa posició és la que ja li vaig llegir de l'any 2004", ha seguit la candidata popular. Però el presentador l'ha tallat amb un "no" i ella ha dit: "escolti senyor Bosch és la seva opinió, vostè m'està entrevistant i jo li dono l'opinió del Partit Popular, jo la seva opinió la respecto moltíssim però com vostè comprendrà el que diu el tractat del 2004 és el que vaig llegir -fent referència a un document que va mostrar al debat a set-".

"I l'hi torno a dir, de les quatre preguntes a Barroso, a la tercera i la quarta respon que qualsevol part que se separi d'un estat quedaria fora d'Europa", ha afegit. Bosch ha respost que "vostè fa molt bé la seva feina d'intentar governar per millorar la societat i jo miro de fer la meva que és explicar la realitat".

"Jo pensava que vostè m'entrevistava, no pensava que això fos un cara a cara entre tots dos, que també ho podem fer", ha replicat Camacho. El presentador ha comentat que "no és un cara a cara, però vostè va citar -al debat a TV3- el Diari Oficial de la UE i parlava de tercermundista i concretament va llegir que 'una nueva región independiente podría por el hecho de su independencia convertirse en un país tercermundista', no?".

"Exacte" ha contestat la líder popular. Però Bosch ha seguit dient que "tercermundista no ho diu en cap moment" i ha llegit el Diari Oficial de la UE segons el qual "una nueva región independiente podría por el hecho de su independencia se convertirá en un tercer estado en relación a la Unión".

"Jo tinc el meu document de 'tercermundista' i l'hi porto quan vulgui", ha replicat Camacho defensant que no va usar amb alguna intenció el terme "tercermundista" en compte del "tercer país" original del document.

"És la traducció literal que ens va enviar el Ministeri d'Afers Exteriors", ha afegit. "Pot ser que Exteriors li hagi enviat una cosa lleugerament manipulada?", ha respost el periodista amb ironia.

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#38 Mariona, Manresa, 24/11/2012 - 00:15

Quin riure!!! no saben sumar..i confonen tercer estat amb tercermundista""" aixo sont ells tots plegats..tercermundistes""jajajajaj

#36 MORRITOS RIDÍCULA, PAÑA, 23/11/2012 - 10:35

POBRETA...ELLA ESTÀ MÉS CÒMODA A INTERECONOMÍA....

#35 antoni51, badalona, 23/11/2012 - 10:08

la morritos, no es pot queixar, al entrevistador no va saber impedir que l'entrevista es convertis en un miting

#34 Santi, Sabadell, 23/11/2012 - 08:53

Aquesta dona, a més d'arrogant, "taladra" i atabala. A casa, quan la veiem, abaixem directament el volum de la televisió o ràdio, o canviem de canal.

#33 Macarella, Tortosa, 23/11/2012 - 08:47

No saben llegir, no saben sumar....no serveixen ni per mentir....quin desastre de gent!

http://vaderiure.blogspot.com.es/2012/11/siguem-dignes-de-ser-catalans.html