Publicitat
Comunicació · 22 de Setembre de 2009. 15:25h.

Cambredó ajorna la reunió del consell editorial de l'Avui

Arran de la polèmica pel reportatge anònim contra CiU

Cambredó ajorna la reunió del consell editorial de l'Avui

Antoni Cambredó, al costat de Narcís Serra, en un acte públic

El consell editorial de l'Avui, un òrgan que supervisa els continguts del diari, no es reunirà fins al proper mes de novembre, segons ha sabut e-notícies. El consell ja no es va reunir el passat mes de setembre arran de les vacances, però tampoc aquest mes d'octubre malgrat la polèmica per la publicació el passat dia 30 d'agost d'un reportatge crític amb CiU signat amb pseudònim. La seva publicació ha provocat friccions amb la federació nacionalista i un notable enrenou mediàtic. Del consell editorial, presidit per Vicent Sanchis, en formen part entre d'altres Carles Colomer, Jordi Porta, Salvador Cardús, Alfred Bosch i Lluís Foix.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Ramon, Barcelona, 22/09/2009 - 19:41

Els d'Esquerra esteu fent la feina bruta dels sociates, i us acabaran enterrant també a vosaltres quan ja no els feu falta. Clar que aleshores potser ja us haureu tret el carnet del psoe-c

#10 pepeillo, Barcelona, 22/09/2009 - 19:37

No es això, ARA ERC. Ho saps perfectament.T'imagines una premsa escrita plena de psudònims? Es que si no ho veus dius molt poc de tu i fins on arribaries a fer per cardar a CiU! Fins hi tot pucherazo com Afganistán?Vinga que l'odi no et faci negar fets!

#9 ARA, ERC, Camprodon, 22/09/2009 - 18:31

Sembla ser que això de CiU es la casta dels INTOCABLES. CiU es cada cop mes a prop de ser una secta unionista. CiU Demostra tenir un sentit patrimonial del tot a Catalunya i que no assumeix les crítiques ni abans ni ara.

#8 No cola!, Barcelona, 22/09/2009 - 17:49

Josep Girona: D\'altres partits es publica tot????? Dels sociates per exemple???? Et sona un tal PP Zaragoza?? Vinga home, que ens afaitem desde fa anys!

#7 jaume 1, barcelona, 22/09/2009 - 17:23

josep (GIRONA) A quin preu pagan els sosialistas a quests escrits? sembla mentida que puguis ser tan curt