Publicitat
Comunicació · 3 de Maig de 2019. 19:41h.

Campi qui pugui a la Corpo

Saül Gordillo al·lega que Núria de Llorach va pressionar-lo per emetre l'anunci de l'1-O

Campi qui pugui a la Corpo

Saül Gordillo, en una imatge d'arxiu

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, acusat de desobediència per emetre la campanya institucional de l'1-O, afirma que la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Núria Llorach, va pressionar-lo “de forma injustificada i fins a cert punt indecent” perquè la ràdio pública catalana emetés la publicitat del referèndum.

Així ho assegura el seu advocat, Carles Monguilod, segons ha avançat eldiario.es. “Es va pressionar al nostre mandant per fer-li assumir, de forma injustificada i fins a cert punt indecent, unes responsabilitats en l'emissió de la propaganda del referèndum que de cap manera podia tenir”, argumenta la defensa de Gordillo en el seu escrit de defensa.

El diari també revela que la presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach, va enviar mails al director Catalunya Ràdio per demanar-li que autoritzés l'emissió de la publicitat de l'1-O a la cadena de ràdio de la Generalitat, igual que ja havia fet ella i el director de Màrqueting.

“Ens manca la teva. I mentre no la donis, no es pot emetre la campanya als mitjans que tu dirigeixes”, li recordava Llorach en el correu, alhora que afegia “podem donar-li totes les voltes que vulguis si el teu objectiu és defugir la teva responsabilitat, però la qüestió és ben senzilla”. La presidenta de la CCMA també li recordava que TV3 ja havia començat a emetre l'anunci i que Gordillo va autoritzar l'anterior campanya institucional.

“Quina és la diferència? Les tres notificacions del TC que fa un setmana no existien? Tu i la teva consciència sabreu, però recorda que vas entrar a la direcció de Catalunya Ràdio avalat pel teu compromís i la confiança que determinada gent va dipositar en tu”, li indicava Llorach.

“Amb la teva negativa, l'únic que es desprèn és un intent de defugir les teves responsabilitats, al contrari del que Vicent -Vicent Sanchis, director de TV3- Martí -Martí Patxot, responsable de màrqueting de la CCMA- i o ja hem fet a TV3. Assumim, doncs, les nostres responsabilitats. Ara no és el moment d'esquivar-les amb subterfugis”, reblava la presidenta de la Corporació en un altre mail.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 04/05/2019 - 02:18

Que pagen de entrada con su patrimonio.
Malversacion y prevaricacion de libro.

#7 Vikander , Cornellá , 03/05/2019 - 22:14

Yo no he sío señor juez, ha sío esta, que es mu mala.

#6 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 03/05/2019 - 21:21

Llorach es una autèntica anomalia a la CCMA. Fa mès d'un any que el seu mandat està esgotat. Manca de democràcia. Sempre ha viscut del sou pùblic. Convergent de primera hora. Mai ha treballat al sector privat. I es fa la llesta a la comissiò parlamentària de control de TV3 i ataca, sense miraments, a un professional de la ràdio pùblica.

#4 Kropotkin, Vic, 03/05/2019 - 20:37

Pues los dos a la cárcel. El presionado y la presionadora... Jua, jua, jua,...

#3 oriol, Manresa, 03/05/2019 - 20:26

"però recorda que vas entrar a la direcció de Catalunya Ràdio avalat pel teu compromís i la confiança que determinada gent va dipositar en tu”" (Llorach).

Sona a amenaça, oi?

"ens regim per criteris estrictament professionals" (Llorach en una altre ocasio).

Sona a cinisme, oi?