Comunicació · 11 de Maig de 2010. 13:02h.

Camps també vol tancar Catalunya Ràdio

La Generalitat Valenciana envia un requeriment administratiu a Acció Cultural

Camps també vol tancar Catalunya Ràdio

Camps vol tancar Catalunya Ràdio

El govern del PP de Francisco Camps vol que Catalunya Ràdio, com TV3, tampoc s'escolti al País Valencià, segons informa el 3cat24.cat. L'executiu de Camps ha enviat un requeriment administratiu a Acció Cultural, l'entitat que s'encarrega de gestionar els repetidors, perquè Catalunya Ràdio deixi d'emetre al País Valencià. Si no ho fa, la Generalitat Valenciana amenaça d'obrir-li un expedient sancionador que implicaria multes elevades.

Acció Cultural, que encapçala Eliseu Climent, encara no s'hi ha pronunciat i estudia què ha de fer: si acatar el requeriment o arriscar-se a acumular noves sancions i esperar que sigui la justícia qui hi digui l'última paraula.

Publicitat
Publicitat

80 Comentaris

Publicitat
#80 valeri torres, barcelona, 12/05/2010 - 18:31

Camps: deixa de voler tancar Catalunya Radio i dedique't a defensar-te davant el Tribunal Superior de Justicia, que per cert hi tens molta feina. Per mes Presied4ent que sigui's no tens dret a tancar l'emisora de Radio dels Oaissos Catalans. Fora inxco

#79 Mr. X, bcn, 12/05/2010 - 16:42

Òsties, òsties!!! No ha fet servir el castellà, no ha fet servir el castellà!!! Una vegada, una vegada!!! No tot està perdut! Aquest xicot ÉS recuperable!!! ÉS recuperable!!! (jejejeee...bona lliçó de bones maneres, tot s'ha de dir, nois. Cheers!)

#78 Francesc, Barcelona, 12/05/2010 - 15:10

És que la foto d'en Camps i l'Espe ho diu tot Autèntica fal.lera d'en Camps per voler encastar-se a Madrit. Ho veig com una mena de fugida, gairebé de pànic, d'un mateix. I l'Espe se n'adona i se n'aparta amb una actitud foteta i de menyspreu.

#77 Francesc, Barcelona, 12/05/2010 - 14:56

I em refereixo a la iniciativa que en López Tena -valencià, per cert- vol endegar per dur a terme un referèndum general d'independència per a Catalunya.

#76 Francesc, Barcelona, 12/05/2010 - 14:52

Ordre Constitucional? Sí, és important perquè és llei democràtica, però encara és molt més democràtic respectar la voluntat popular. Em refereixo a l'Estatut.