Publicitat
Comunicació · 22 de Febrer de 2012. 08:34h.

Canal 9 silencia la 'primavera valenciana'

El comitè d'empresa denuncia que RTVV amaga els "cops i la brualitat policial"

Canal 9 silencia la 'primavera valenciana'

Els treballadors de Canal 9, es\'planten'

El comitè d'empresa de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) ha demanat la dimissió del director general d'ens, José López Jaraba, dels directors de Canal 9, Luis Redondo, i Ràdio 9, Nuria Romeral, i dels respectius caps d'Informatius, Salud Pedrós i Juan José Braulio per donar informació "tergiversada" de les protestes estudiantils.

El comitè d'empresa ha denunciat que els informatius dels mitjans de RTVV entén que "no estan donant la rellevància informativa a uns fets que han paralitzat gran part de la ciutat i que han tingut un ressò preferent, fins i tot en mitjans internacionals".

Segons els sindicats "quan les càrregues policials van provocar més detencions i ferits", totes les edicions informatives de la televisió i la ràdio públiques "amaguen intencionadament totes les imatges dels cops i la brutalitat policial contra els estudiants de l'IES Lluís Vives" i, a més , "es presenta la policia com a víctimes i els estudiants menors d'edat com a culpables".

Per contra, "no s'informa que entre els ferits hi ha periodistes de diversos mitjans", es "descontextualitzen" les causes dels fets "tot reduint-los a només disturbis i incidents" i "s'amaga el per què de les protestes: les retallades en ensenyament aprovades pel Consell i la falta de calefacció ".

Els treballadors també han denunciat que Canal 9 no ha emès les declaracions del cap de la Policia, que titlla els estudiants d'"enemics". Així mateix, considera que "s'intenta deslegitimar les protestes dels estudiants assegurant que no estan autoritzades, quan en la realitat l'únic que no estan és comunicades".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Jordi, bcn, 22/02/2012 - 13:41

I Canal Sur silencia els escandols del ERO d'Andalucia.Aqui tothom amaga el que conve,

#2 Marisol, l'Alcúdia, 22/02/2012 - 10:50

Els qui no heu tingut el "plaer" de veure Canal Nueve, no sabeu fins a quin punt és de tendenciosa, ho es tant que resulta inútil per informar-te. No deixa de ser entranyable, per altra part, que "profesionals de la informació", puguen aceptar el producte que donen. Criatures....!

#2.1 pepe, andorra, 22/02/2012 - 18:18

Q bien q ves la paja en el ojo ajeno, chaval, a ver si eres capaz de ver la viga.

#1 Lluís, Tortosa, 22/02/2012 - 10:44

Amb tanta primavera els al·lèrgics a la democràcia acabaran malament.

#1.1 alemany stolberg, tortosa, 22/02/2012 - 17:09

Lluis estas errat acabaran repartin bofetades i guanyant. Tens poca experiencia