Publicitat
Comunicació · 31 de Març de 2012. 13:47h.

Canal Català ajorna l'Intereconomía independentista

Per discrepàncies amb el Grup Godó no podrà ampliar la seva cobertura a tot Catalunya

Canal Català ajorna l'Intereconomía independentista

Puigbó

L'acord entre el Grup Godó i Canal Català perquè aquesta cadena ampliés la seva cobertura a tota Catalunya llogant la freqüència de RAC 105 TV s'ha ajornat per discrepàncies, i Canal Català no podrà, de moment, ampliar la seva cobertura a tot Catalunya i lluitar per ser una alternativa a 8tv potenciant la seva programació.

Canal Català ha hagut d'ajornar el seu projecte d'apujar el to sobiranista de la seva programació i crear una 'Intereconomía independentista', que estarà enllestit al setembre. El projecte estrella d'aquesta nova etapa era la tertúlia política 'Defensa pròpia', produït per Josep Puigbó i presentat per Miquel Murga, i que volia ser una alternativa en clau de país a 'El gato al agua', espai amb el qual havia de competir en franja horària. La resta de projectes de nous programes també s'han aturat.

Estava previst que l'acord Canal Català-Grup Godó fos efectiu a partir del 5 de març, però ha patit diversos ajornaments fins al trencament actual. El cost de l'acord fregava els dos milions d'euros anuals. El Grup Godó té llogats dos dels quatre canals del seu múltiplex (Canal Barça i Estil 9).

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#19 ccc, bcn, 02/04/2012 - 15:48

no cal una intereconomia catalan,el marcat ja està saturat d'aquestes propostes

#19.1 nominiparco, girons, 03/04/2012 - 20:14

saturat....?,on?. ccc,vol dir convivencia civica catalana?; o cafre capullo caganer? .
ETS MOLT TONTO!!!!

#18 Ofeli, Perpinyà, 02/04/2012 - 00:16

El grup Godò és el PP. Què esperàveu?

#17 Marta, Girona, 01/04/2012 - 22:22

Es que hi ha algú que és va creure que aixó arribaria a bon port!? no fotem home! era clar com la llum del sol, que el resultat seria: RES DE RES! aqui mano jo! va dir el grup Godó! i qui son aquests? dons son els que manen actualment i donen copets a l'espatlla al tripartit CyU PP. Quina vergonya!

#16 Pedro, Barcelona, 01/04/2012 - 14:44

El tal Ramón Font del PSC que pedía a cambio de su voto a favor de Canal Catala? Quien son los otros componentes socialistas del CAC? Hace tiempo autorizaron Estil 9 y Barça TV, ¿Porque ahora no autorizan Canal Catala? Mejor una TV de Pais que una de música...no entiendo?

#15 francesc, bcn, 01/04/2012 - 12:16

Vergonya de CiU i el PSC: donar tots els canals catalans de TDT privada al Grup Godó que "ni come, ni deja comer". Només cal veure Estil9 o 105tv i pensar que al seu lloc hi hauria Canal Català o la tv d'Òmnium, arraconats en el seu dia del "concurs" per les llicències....