Publicitat
Comunicació · 18 de Maig de 2012. 10:29h.

Canal Català tanca la delegació a Tarragona

El Sindicat de Periodistes de Catalunya ho atribueix a la "pèssima gestió"

Canal Català tanca la delegació a Tarragona

Nicola Pedrazzoli, en una foto d'arxiu, en un acte a Tarragona

El propietari de Canal Català, Nicola Pedrazzoli, ha comunicat a la plantilla de la delegació de Tarragona la seva intenció de tancar-la davant les dificultats econòmiques que travessa. El Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC) ho ha denunciat en un comunicat en el qual també "se solidaritza amb tots els treballadors -11- i col·laboradors".

El sindicat "no comparteix les explicacions facilitades als treballadores per Pedrazzolli ja que intenta lliurar-se de responsabilitats -sobretot de la pèssima gestió- atribuint-les en gran part al partit que governa a Catalunya i a la reducció de publicitat i subvencions públiques".

A més, lamenta que "no s’hagi arribat a una acord per recol·locar alguns dels treballadors, deixant-los a l’atur i voldrà conèixer la situació econòmica real -deutes a la Seguretat Social…- de la cadena a Tarragona, sobretot quan va rebre, no fa gaire, subvencions públiques de més de 150 mil euros".

L’SPC manifesta "la seva més profunda preocupació per la situació actual del sector i convida els professionals de la comunicació a mobilitzar-se, a unir-se i a reflexionar". En aquest sentit, denuncia que "en el darrer any i mig, s’han verificat, a la demarcació, més de un centenar d’acomiadaments en el sector periodístic, una sagnia que sembla no cessar".

Finalment, recorda que amb el tancament de Canal Català a Tarragona "finalitza així un servei públic que va començar ara fa 16 anys -abans amb el nom de Més Tv i Tarraco Visió- a oferir als espectadors una informació plural i propera, gràcies a l'esforç humà de la redacció i col·laboradors que han elaborat programes de qualitat amb un compromís molt clar: fer una televisió pública, austera, al servei del ciutadà, plural, i compromesa amb Tarragona".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 jajajajjajajajajajaaaa, Barcelona, 18/05/2012 - 13:59

El veu algu ?

#1.1 Joan, Tarragona, 18/05/2012 - 18:45

Doncs jo la programació local sí la veia. La que em sembla horripilant és la que s'emet en cadena des de Barcelona. I cada vegada hi havia més hores de cadena. Evidentment si no fas programació local, poca publicitat pots tenir