Publicitat
Comunicació · 15 de Novembre de 2012. 17:59h.

Cantar en català és "fer-se notar", segons 'La Razón'

El diari diu que a Shakira "sembla que l'embaràs li ha pujat al cap"

Cantar en català és "fer-se notar", segons 'La Razón'

Shakira, durant una actuació, en una foto d'arxiu

El diari La Razón ha criticat la possible inclusió d'una cançó en català en el proper disc de Shakira. "Shakira torna a fer-se notar, però, aquesta vegada, en català", ha indicat el rotatiu dirigit per Paco Marhuenda.

"Sembla que a la colombiana l'embaràs li ha pujat al cap", ha remarcat el diari. La Razón ha explicat que Gerard Piqué va dir que la seva parella estava pensant en el seu proper disc.

"Fins aquí tot normal. El més curiós és que segons va indicar el futbolista a l'emissora RAC1, la cantant baralla la possibilitat d'incloure un tema en català, en concret, una versió de Boig per tu, del grup Sau. Això sí, per escoltar-lo caldrà esperar a que la de Barranquilla doni a llum, i encara li queden tres mesos d'embaràs", ha afegit La Razón.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#24 Ricard, Barcelona, 17/11/2012 - 13:41

Ja m'imagino el ministre Margallo trucant a Colòmbia (i fisn i tot al Liban si cal) i mobilitzant tot l'aparell diplomàtic espanyol en contra d'aquest atac intolerable contra l'estabilitat d'un estat i els seus hombes de bé (o de Wert).

#22 Mateu, Madrit, 17/11/2012 - 11:41

Shakira Isabel Mebarak Ripoll. Amb un llinatge libanès i l'altre català, lògic seria que cantés en libanès i català i rar que ho fes en castellà.

#21 ninasor, barcelona, 16/11/2012 - 23:43

I què, cadascú canta com li surt dels c........ a veure si faran cas de la Razón, no et fot????

#20 trescci, bcn, 16/11/2012 - 14:54

ja se sap que qualsevol cosa que sigui en català està feta per molestar i tocar els collons, .... sobretot als nacionalistes o patriotes espanyols, fatxes i altres espècies animals...

#19 Sara, BARCELONA, 16/11/2012 - 12:54

Cómo pueden escandalizarse de que cante en catalán siendo su madre catalana (con apellido RIPOLL), y no se escandalizan de que la reina Sofia haya hablado toda la vida en inglés con sus hijos, y además continúa haciéndolo... !.