Publicitat
Comunicació · 28 de Febrer de 2011. 21:23h.

Canvis a 'La Vanguardia' per l'edició en català

El diari fusiona el 'Tendencias' i el 'Vivir'

Canvis a 'La Vanguardia' per l'edició en català

Una imatge de la portada de 'Vivir' de l'edició de 'La Vanguardia' del dilluns 28 de febrer

L'aparició de la nova edició en català de La Vanguardia portarà alguns canvis al diari generalista del Grupo Godó. La direcció ha informat al Consell Professional que una nova àrea unificarà les seccions de Tendencias i Vivir.

Un dels motius d'aquesta decisió és que l'edició en català obligarà a tancar abans la secció Vivir, la qual cosa podria ocasionar que Tendencias hagués d'assumir, com d'altres seccions, informacions de darrera hora que fins ara apareixien en aquesta primera secció.

La redactora en cap d'aquesta macroàrea serà Susana Quadrado. Hi haurà també tres caps de secció: Rosa Maria Bosch (Tendencias), i Ramon Suñé i Blai Felip (Vivir). A més, s’incorpora com a redactora Cristina Sen.

Així mateix, els responsables periodístics de l'àrea fusionada seran els que determinaran com encaixen en el diari els quardernets setmanals de Vivir a Girona i Vivir a Tarragona que realitza Blai Felip.

Les subdireccions mantenen les seves àrees temàtiques, de manera que Miquel Molina supervisarà les seccions de Tendencias i Cultura, i María Dolores García ho farà amb Vivir. Pel que fa a la secció de cultura, Ignacio Orovio és el nou redactor en cap. El nom del cap de secció encara no està decidit.

A fotografia, Cristina Gallego és la cap de secció mentre que es manté Albert Aymamí com a redactor en cap, confirmat en aquest càrrec fa uns mesos.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 mar, Barcelona, 04/03/2011 - 16:10

Idioma propi, afirma el conde, però no precisament d'ell que no diu paraula en català. Ni ell, ni ningú de la seva familia. Quina cara més dura.!!

#2 Potaroig, Tàrrega, 01/03/2011 - 18:13

Ja era hora, us ha costat un munt d'anys.

Salut,

#1 Ramon, Barcelona, 01/03/2011 - 11:46

El dominical no hi ha qui l'arregli.