Publicitat
Comunicació · 9 de Novembre de 2016. 18:09h.

‘Canya' al PSC a TV3

Només tuits ofensius durant l'entrevista al número dos a Madrid, Manuel Cruz

‘Canya' al PSC a TV3

Manuel Cruz

El canal 324 només va emetre sobre-impressionats tuits d’espectadors crítics amb el PSC i propers a les tesis independentistes durant una entrevista emesa aquest dilluns al que ha estat el número dos per Barcelona dels socialistes en les passades eleccions generals, Manuel Cruz. L’entrevista va durar 15 minuts i en aquest quart d’hora es van poder llegir 24 piulades. Cap d’elles era propera ni a Cruz ni al PSC, i en alguns casos fins i tot se’ls hi faltava el respecte. “El PSC i CSQEP no surten de l’armari, com a molt treuen una mica el cul”, es va poder llegir en pantalla. Un espectador també es va burlar de l’estatura de la vicepresidenta del Govern espanyol:  “La senyora de Santamaría és tan mini que per menjar no li cal cap cullera. La seva boca a l’alçada del plat, just al bigoti”.

“Prou del PSC!”, afirmava un espectador. Un altre criticava el primer secretari del partit: “Si alguna cosa no té Iceta és vergonya, tant per allò bo com per allò dolent”. “El camí cap a la desaparició es fa millor ballant i cridant fins que no puguis més”, deia un altre tuit.

Molts missatges que es van poder llegir criticaven la presència del PSC a TV3: “Porteu dos dies amb el ditxós PSC a totes hores. És intel·ligent? No. És útil? No. És divertit? No”, és un exemple. Un altre espectador deia: “N’estic fart de veure el carrusel de gent del PSC a tots els mitjans des de fa 10 dies. Prou! Si ja no pinten gairebé res!”. “El PSC no és republicà, no és federalista, però és l’estrella convidada de TV3 com cap altra”, també es va poder veure.

El PSC no va ser l’únic partit que va rebre durant l’entrevista. També es van poder llegir missatges crítics amb la resta de formacions no independentistes. “Espanya fa 300 anys que ens està intentant eliminar. Jo sóc partidari de fer ‘una gran botifarra’ al TC, PP, PSOE, C’S i la resta de monstres”, es podia llegir durant l’entrevista a Manuel Cruz.

També es van poder veure piulades defensant les tesis independentistes. Un exemple és : “De què val que el PSC digui que Catalunya és una nació si no aspiren a autogovernar-se com una nació. ‘Más de lo mismo’”. “No ens volen reconèixer com a nació perquè llavors ens haurien de reconèixer el dret d’autodeterminació”, és un altre.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 Joan, Tarragona, 12/11/2016 - 18:58

No sé quin criteri fan servir per mostrar els missatges dels espectadors (o potser sí?). Però entenc que s'haurien d'evitar tots aquells que fossin insultants. Entenc que algun filtre hauria d'haver. O potser soc massa innocent

#10 Sarola, Castelldefels, 10/11/2016 - 16:47

Aixo que seria un escandol en qualsevol entorn democratic, es una actuació normal d'un mitjá public com TVRes pertanyent al regim " Nazi - Kumbayá ", que des de fa temps, hi ha a Catalunya.

#9 pepe.----, andorra, 10/11/2016 - 11:30

La verdad es q me importa unhuevo la programacion de teuvetresporciento y las personas q entrevisten, sean estas sociatas, peperos, separatas o el sum sum corda. Ni siquiera tengo sintonizado ese canal en mi tv, bueno, ni ese ni ninguno de los comerciales del tdt. USB y emule.

#8 Faithless, Barcelona, 09/11/2016 - 23:23

I no pot ser que no hi hagués missatges positius per als representants a Catalunya del socialisme espanyol?

#8.1 pepe.----, andorra, 10/11/2016 - 11:27

y no puede ser q todos los mensajes positivos fueran filtrados? Trolete, q ya nos conocemos todos en esta region y sabemos de lo q son capaces en el DAS REICH, digooo, teuvetresporciento. Y juro q tv3 no tiene nada q ver con DAS REICH.

#7 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 09/11/2016 - 22:42

És el mateix que passa a l'e-notícies, però a l'inrevés.

#7.1 pepe.----, andorra, 10/11/2016 - 11:25

pues debemos leer cosas diferentes, pq yo no veo por ningún lado lo q tu dices, pero oyes, q un buen chascarrillo no te lo fastidie la realidad del mundo....