Publicitat
Comunicació · 3 de Juny de 2016. 09:58h.

Canya de Cuní a Junts pel Sí

El presentador de 8tv retreu a la coalició que vulgui pactar amb "una formació que no ha condemnat la violència"

El presentador del programa 8aldia, Josep Cuní, ha retret al diputat de Junts pel Sí, Antoni Castellà, que la coalició vulgui pactar amb la CUP, que és "una formació que no ha condemnat la violència".

Castellà durant la tertúlia, que tractava la negociació amb la CUP pels Pressupostos, s'ha referit a "la influència dels fets dels darrers dies". Arran d'aquestes declaracions, Cuní li ha preguntat si "vostè em justifica un procés que es basa en no justificar la violència".

Aleshores el diputat de la coalició sobiranista li ha demanat que "no em faci aquest joc" i Josep Cuní li ha replicat que "jo només sé una cosa, que la sap tota Catalunya: no hi ha hagut cap condemna explícita de la violència ni per part del president de la Generalitat, ni per part del vicepresident ni per part de les dues formacions".

Antoni Castellà ha recordat que "la condemna explícita del president de la Generalitat la va tenir ahir a la sessió de control". "Deu dies després? A qui li va donar? A una pregunta del partit popular. És molt important", ha reblat Cuní.

"Vostè m'està suggerint que el president de la Generalitat té alguna mena de connivència amb tot això?", li ha preguntat el diputat. "Estic dient que no hi ha hagut una condemna explícita i no em converteixi la història del que jo no he dit", ha respost el periodista.

Castellà ha insistit que "hem tingut condemnes explícites de totes les formacions del president de la Generalitat". "Li agrairé que me les porti", ha etzibat Cuní.

Finalment, el presentador ha assenyalat que "aquest debat és elemental en una democràcia". "La sensació que hi ha és que es mira a un altre costat per contentar els socis", ha conclòs.

Josep Cuní
Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#16 vicente, barcelona, 03/06/2016 - 23:02

ole al cunit, pero li falta dir una cosa molt greu,,el facisme de esquerra que se esta imposant a catalunya

lo de ahir a passeig de gracia, me recorda als videos i les histories que m explicava el meu avi dels anys 36

es inaceptable que en una democracia, se assenyali i s amenasi com vam fer ahir

#15 jordi, terrassa, 03/06/2016 - 20:22

Que farts que estem molts de la Catalunya prussesera i la banda del Mas i altres elements de ERCS,Forcadells i nacionalisme obligatori.Portem cinc anys amb el monotema i Catalunya esta cada cop pitjor amb epica barata,Puigdemonts i avenços electorals heroics.S´ha de fotre fora aquests cantamañanas

#14 Joseph, BCN, 03/06/2016 - 19:08

El gran ego inconfessable i incontrolable, despòtic, prepotent i mal educat de Cuní, va oferir ahir un espectacle barroer i vergonyós. Es nota massa qui paga!!!

#14.1 amadeus, Barcelona, 04/06/2016 - 11:28

Puede que tenga mucho ego, pero de lo que no hay duda es de que estamos faltos de periodistas que obliguen a los políticos a mirarse en el espejo y a contestar sin evasiones.
Más que políticos parecen charlatanes de feria.

#13 pasarell, marina de la selva, 03/06/2016 - 16:24

que es pot esperar del Sr.Castella,hair sensa arguments defendasbe el Preident de la Generalitat
La setmana pasade deia als seus companys de Democrates que el 26J votesin a CDC.o Esquerra Republicana axis com Diputat de Junts per el Si queda be amb totom als D'Unio vot amb blanc mes coarents

#12 don Pelayo, Barcelona, 03/06/2016 - 13:46

Es curioso q Junts pel si, en sus ansias de destruir España, su odio feroz a PP y Ciutadans, su desprecio al PSC y su animadversión a Podemos y sus satélites en Catalunya... su principal almorrana dolorosa sean los chicos de la CUP(perroflautas, okupas, hippies comuneros y otras especies).