Publicitat
Comunicació · 28 de Juny de 2022. 14:18h.

Canya d'un periodista al Govern

Lluís Falgàs: "quin és el misteri sobre la data de la reunió?"

Canya d'un periodista al Govern

El periodista de TVE, Lluís Falgàs, ha preguntat a la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, "quin és el misteri que no es pugui dir la data" de la reunió entre el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez. "No sabem si forma part d'un sainet, d'una obra de teatre, d'una comèdia, d'una pel·lícula o d'una novel·la", ha reblat.

Falgàs ha recordat que la trobada s'ha anat ajornant: "el precedent és que venim de principis d'any, del mes de juliol, d'abans de les vacances i ara ja només falta que ens diguin que la reunió aquesta es produirà després de festes". "Quin és el misteri que envolta el fet de no poder informar els ciutadans d'aquest problema que hauria de ser una qüestió habitual que es veiessin dos presidents?", ha insistit.

Plaja ha contestat que "no es pot anunciar una data que no està tancada" i s'ha limitat a dir que "els equips estan treballant per assenyalar-la en el calendari", però ha subratllat que "no posarem unes expectatives que per part del Govern no són molt altes". "Per tant, hi ha un misteri davant d'aquesta trobada que els electors hauríem de tenir el dret de saber quin és", ha replicat el periodista.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 29/06/2022 - 09:20

Sin duda la fecha de la reunión es un misterio a la altura del escote que sube y baja de la portavoza, el de qué narices vive la Martita en Ginebra, o el salario de la Rahola. Esos misterios que se quedan sin resolver para el disfrute de magufos amantes de las teorías conspirativas.

#7 Expediente Royuela, Netflix, 29/06/2022 - 01:08

Falgàs ya se ha cansado de que lo troleen.

#7.1 Joana, BARCELONA, 30/06/2022 - 17:48

Flagàs, uno de los mejores analistas políticos de TVE-CATALUÑA, lástima que ya se jubila.

#6 Tarraco, Tarraco, 28/06/2022 - 21:36

Es ciertamente innovadora la forma de informar de esta web... Ponen el énfasis en la pregunta e ignoran la respuesta, por no hablar de los habituales titulares de noticias trufados de adjetivos. Esto de de 1o. de periodismo!

#6.1 Miquel, Cubelles, 29/06/2022 - 19:41

Rius es un periodista de primera . Es de lo mejorcito en Cataluña. Habla de cosas importantes que ocultan los otros periódicos por intereses partidistas. Es libre e independiente y además es un profesional con un gran olfato periodístico.

#5 Carlos Gomez, tengo un amigo en Balay, 28/06/2022 - 21:26

No teniu mono de dies historics ?

Porque abans esto era la casa de tocame Roque, tot eren festes xampany pastes i xerinola amb l´Arca de Noe a punt de salpar cap el resort als mars del sud que ens havia preparat la prodigiosa familia Pujol

I ja veieu com hemos acabao. Con la Rahola totalment embogida i pentjantli Creus de Sant Jordi als Estopa

#4 Ricard Sorio, Vilanova i la Geltrú, 28/06/2022 - 18:46

Buff, le dirá posiblemente, quiza, es mi libertad de expresión que eso tono es gilipollesco.
Más buff, a lo mejor le tirará en cara, le espetará, que ese tono es machirulense.
Pero más y más bufff, quiza salga diciendo que es sexista la forma de preguntar y que se cuestione el techo de vidrio.
Vaya, un más de lo que le dijeron al Sr. Rius.