Publicitat
Comunicació · 28 de Gener de 2015. 12:24h.

“Cap conseller respecta a Francesc Homs”

Bernat Dédeu assegura que el portaveu del Govern provoca “vergonya” a la resta de membres de l’Executiu

“Cap conseller respecta a Francesc Homs”

Francesc Homs

El filòsof Bernat Dedéu ha assegurat a La Rambla de BTV que el portaveu del Govern, Francesc Homs, va per lliure i no acorda amb la resta de membres de l’Executiu les seves declaracions en roda de premsa. Dédeu ha citat “fonts fidedignes” per afirmar que Homs provoca “vergonya” a la resta de consellers i que només té el suport de Mas.

“No pots fer unes declaracions que fan mal al teu president. Jo estic segur que en el consell de Govern això que ha dit el Quico Homs no s’ha tractat”, ha explicat, a més d’afegir que “afirmo taxativament que no se n’ha parlat”. “El president no és tan ximple com perquè surti el seu portaveu i digui que això invalida les eleccions que el president ha convocat en la data que ha convocat”, ha assenyalat.

"Hi ha un conseller de la Presidència que fa declaracions que no estan pactades. I estic en coneixement de dir que cap conseller del Govern respecta a aquest conseller. Només el respecta Mas”, ha sentenciat, tot basant-se “en fonts bastant fidedignes”. “Hi ha consellers que quan veuen aquesta mena de declaracions s’han de tapar els ulls perquè els hi fa vergonya”, ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#27 Manolo, Barcelona, 29/01/2015 - 12:58

Cuando no hay nada de que tractar se saca al payaso de turno para distraer al personal

Es el papel que hace este pajarito

#26 Joan Cagoemtot, Viladecavalls, 29/01/2015 - 09:21

El Sr. Homs, és un carlí. Per arribar a la independència amb ell donarem tantes voltes que acabarem tots marejats. Ja toca plegar de viure de la cosa pública i anar treballar una mica.

#25 un musclu, bcn, 29/01/2015 - 08:42

Casi 48 hores despres i encara no ha dimitir?

#24 Carlos Gomez, Bcn, 29/01/2015 - 02:22

El señor Quico no es un cualquiera. Por algo esta en el puente de mando del Titanic catalan en viaje a Itaca, en el consejo de admin. de La Caixa y su hermana es regidora de Ciutat Vella por CiU.
Los eligio Dios nuestro señor para eso, y Dios nunca se equivoca y sabe muy bien lo que hace.


#23 I, Asymov, Kiev, 28/01/2015 - 21:48

No us enganyeu, Paco no és altra cosa que un robot que li han entaforat in disket amb la veu d'en Mas.