Comunicació · 19 de Febrer de 2021. 19:52h.

"Cap govern deixa la seva policia amb el cul a l'aire"

Manuel Trallero, periodista: "L'erosió de les institucions catalanes és tremenda"

"Cap govern deixa la seva policia amb el cul a l'aire"

El periodista Manuel Trallero, al canal de youtube de Xavier Rius, ha denunciat que "a Catalunya hi ha una veritable erosió de les institucions en nom de la llibertat d'expressió". "L'erosió de les institucions catalanes és tremenda".El periodista s'ha preguntat "quina autoritat pretenen tenir els Mossos quan es permet l'ocupació de la Meridiana". "Catalunya ha de ser l'únic lloc de l'món on en un moment de crisi de la seva policia seu govern surt a criticar el seu policia", ha apuntat.

Trallero ha afirmat que "cap govern deixa al seu policia a l'estacada. Primer es defensa al seu policia i després es donen explicacions".

"A Catalunya la política s'ha vist sotmesa a una erosió terrible a partir dels programes d'humor de TV3. Això ho estem pagant molt car. Està molt bé el ji-j-aju però tot té un límit. Y hi ha gent que es creu que les noticies és el Polònia. A Catalunya s'ha convertit la política en un Carnaval", ha lamentat.

També ha criticat el "populisme" en relació a Pablo Hasel. Trallero creu que a Catalunya aquest populisme "és de dretes" i a Espanya d'esquerres. Igualment ha assenyalat el "descrèdit de justícia, a la qual es posa el qualificatiu de justícia espanyola. A veure què diu la justícia europea, crec que ens anem a riure una estona".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Sergi Sergio, Barcelona, 20/02/2021 - 16:28

Cap Govern menys els inutils d'aqui, aqui tenim el Govern mes inutil, inepte, incompetent del mon, lo d'aquest Govern es de record Guiness, mai una colla d'ineptes tan gran havien fet tan mal al seu propi pais.

#11 Oriol, BCN, 20/02/2021 - 15:53

Tot això està molt bé, Manuel, però digues-ho d'una vegada: t'has tret la disfressa de "mosca cojonera" i has fet teu allò de "Viva España, viva el rey, viva el orden y la ley".

#10 Pas a pas, Barna, 20/02/2021 - 10:44

Cada cop acceleren la transformació del país, amb els seus colaboradors a Madrid, els representants dels brètols a casa nostra avancen a passos agengantats cap a la victória final, no hi ha dubte que l'axioma de "quant pitjor millor" els afavoreix. La complaença dels ciutadans és increïble sota la premisa de "qualsevol llevat que gobernin al

#9 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 20/02/2021 - 10:32

Cataluña no ha tenido Gobierno desde hace décadas, sólo saqueadores de arcas públicas, y su policía es más un esbirro del secesionismo que un COP

#8 Lobisome, BCN, 20/02/2021 - 10:13

El Sr. Trallero dice que él no compra el vocabulario de los independentistas para, a renglón seguido, calificar a partidos como C´s de partidos que "odian a cataluña" (literalmente). El Sr. Trallero no tiene que demostrar ni su categoría intelectual, ni su compromiso con la democracia y la libertad, por eso sorprenden aún más sus palabras.