Publicitat
Comunicació · 20 de Juliol de 2021. 23:03h.

Cap veu crítica en el reportatge de TV3 sobre Pere Aragonès

Un periodista revela que dorm "en pijama"

Cap veu crítica en el reportatge de TV3 sobre Pere Aragonès

El reportatge de TV3 sobre Pere Aragonès ha comptat amb una desena de testimonis, però cap d'ells en contra. Entre els entrevistats per traçar el perfil del nou president de la Generalitat hi havia periodistes independentistes o de l'àmbit progressista. Un d'ells, el periodista d'El País Camilo S. Baquero, ha revelat que el president de la Generalitat "dorm en pijama". El propi Aragonès ho justifica car la seva família tenia "una fàbrica de pijames".

Entre els preguntats hi havia igualment l'historiador Joan B. Culla, que ara escriu a l'Ara, o la seva biògrafa oficial Magda Gregori, que va publicar precisament l'única obra fins ara sobre el dirigent d'Esquerra.

El reportatge ha traçat una descripció des dels seus inicis a les JERC i en una família amb inquietuds polítiques entre el PSUC, el franquisme, Convergència o Esquerra. Tampoc ha defugit altres aspectes polèmics com la foto amb l'"Espanya ens roba", que el mateix Aragonès va intuir que "em perseguiria tota la vida", i la protesta davant la Cope quan es van encadenar a l'emissora a Madrid.

El documental ha inclòs entrevistes als periodistes Quim Bertomeu i Ferran Casas, Camilo S. Baquero, Alex Tort, Neus Tomàs i Magda Gregori; el consultor polític Nacho Corredor, la politòloga Gemma Ubasart i l'esmentat historiador Joan B. Culla. També inclou el testimoni d'amics i el de la seva parella Janina Juli.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#18 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 21/07/2021 - 21:42

Quina vergonya...una fàbrica de pijames! La gent decent dormim amb unes gotetes de Chanel!

#17 Íñigo, Palma, 21/07/2021 - 15:13

Pensaba que el libro de estilo prohibía la pornografia. Ver a estos lameculos ejerciendo como mejor saben, seguro que a Aragonés le ha dado gustito pero déjenlo para la sesión golfa de un canal temático, por favor.

#16 El Sifoner, Castelló, 21/07/2021 - 11:27

Igual que los dictadores, se hace su propio autobombo.
Si en su día fue "F-R-A-N-C-O ese hombre" hoy ha sido "Aragones, ese muchacho"
Muchacho que gana en 2 días, lo mismo que un obrero con salario mínimo.

#14 C, Vilassar de Mar, 21/07/2021 - 10:04

Una de les potes del procés és la pasta. No es vol compartir, encara que sigui amb un somriure. I per això quasi ningú dóna ni un euro per les fiances del embargats. Si cada indepe donés 10 euros, recollien més de 10M. La revolució dels agarraos.

#13 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 21/07/2021 - 09:56

El nen president un chilicuate salido del Club Super Tres de tv3%, dará dias de gloria a la justicia. El pesident dels U tornarem a fer. Conte noi.