Publicitat
Comunicació · 20 de Novembre de 2008. 09:59h.

"Carbonell es la mano derecha de Martínez Sistach"

Losantos diu que "tiene más audiencia un minuto de la Cope que todo un día de Ràdio Estel"

"Carbonell es la mano derecha de Martínez Sistach"

Carbonell, durant la comissió

El periodista de la Cope, Federico Jiménez Losantos, ha replicat la intervenció del representant del PP en el CAC, Fernando Rodríguez Madero, que va demanar durant la comissió al Parlament "un exorcismo" per a ell. Losantos ha recordat que "a Madero lo echaron de la Cope dos veces", i ha lamentat que "encima que nos roban, nos insultan".

Tot i això, Losantos ha centrat els seus atacs en el president del CAC, Josep Maria Carbonell, de qui ha dit que "es la mano derecha de Martínez Sistach". En aquest sentit ha manifestat que a CAtalunya "tiene más audiencia un solo minuto de la Cope que todo un día de Ràdio Estel". L'emissora de Sistach ha obtingut 7 freqüències.

D'altra banda, el periodista de la Cope, que acaba de ser condemnat a indemnitzar Esquerra per un artícle a El Mundo, ha tornat a considerar que "ERC són terroristas sin arrepentir". També ha afirmat "és costumbre en Catalunya agredir a Ciudadanos, des de que nacieron".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Sebastias "sebas", Madrid, 20/11/2008 - 14:24

A las 7 de la mañana ya esta el federico Jimenez vomitando odio, no me extraña que les quiten emisoras. Ese discurso todo el dia no dignifica ninguna emisora.

#5 Hug, Begur, 20/11/2008 - 14:01

Ala Cope no hi ha lliberta d´expressió. Nomes surten persones afins a la causa i la seva doctrina. Estan el el seu dret pero.

#4 Joan, maresme, 20/11/2008 - 11:51

Llibertat d´expressió? A la Cope només practiquen la llibertat de l´insult i la falsedat.
Si ho volen, que es constitueixin en partit polític peró que no es diguin periodistes quan només són agitadors populistes.

#3 Javi, Barcelona, 20/11/2008 - 11:42

Y de "nicis" está Catalunya tan "plena" que no cabe ni uno más.

#2 Antoni LLuís, 25007, 20/11/2008 - 11:20

Quantitat no fa qualitat, necessàriament. Diu la bíblia: el nombre de nicis (=necis) és infinit. Visca l'audiència?