Publicitat
Comunicació · 10 de Gener de 2013. 09:32h.

Cárdenas, al Rei: "vostè no té collons"

"És possible que demà ja no faci aquest programa després del que he dit"

El director i presentador de Levántate y Cárdenas a Europa FM, Javier Cárdenas, ha carregat contra el rei Joan Carles a través dels micròfons i ha criticat l'entrevista que li va fer Jesús Hermida, que ha definit com un exercici de "cinisme, autocomplaença, un acte vergonyós, una entrevista de 'peloteo'...".

"Per ser rei dels espanyols cal tenir un parell de collons, i vostè no els té", va afirmar Cardenas, a més d'ironitzar que "jo no el veig en plena forma, a mi em fa patir". "Si amb l'edat que té, no té collons de dir el que passa a Espanya, quan els tindrà?", va preguntar, a més d'acusar-lo de viure "la dolcce vita durant molts anys". "El sents parlant i sembla conya, sembla un gandul", ha apuntat.

El periodista li va demanar que "condemni els 'pelotazos' urbanístics, aturi els desnonaments, freni el poder dels bancs... La figura fonamental del rei fa temps que va deixar de ser-ho". "Vostè viu a Raticulín si es creu que és el rei dels espanyols", ha afegit. També ha assegurat que el monarca "cobrava comissions milionàries a través d'acords internacionals".

"L'única gent compromesa és la que treballa cada dia i paga els seus impostos. Senyor Jesús Hermida, amb el teu futur ja resolt, que no hagis fet ni una pregunta mínimament crítica...", va concloure, a més d'apuntar que "és possible que demà ja no faci aquest programa després del que he dit".

Javier Cárdenas
Publicitat
Publicitat

188 Comentaris

Publicitat
#161 manuel rodriguez ruiz, corvera de asturias, 20/04/2014 - 17:13

Tiene cardenas toda la razon

#160 Pere LM, Barcelona, 20/07/2013 - 16:39

Felicitats Cárdenas i moltes gràcies per ser valent i transparent. Ens mancan periodistes valents i decidits com tu.
Ara tocaria fer una llista publica de polítics, jutges, militars, banquers i empresaris del "circulo cavernicola" .

#159 carmen, barcelona, 21/03/2013 - 21:17

Felicitats Cardenas , tu si tens collons

#158 max, vigo, 21/03/2013 - 09:57

Que buén analista politco tenemos. Hay que ser burro para cargarse a una audiencia mas de 10 millones de votantes del PP. Gente que ha votado en democracia. Dentro de 4 años al que no le guste que vote a psoe-iu-etc. Deja de manipular.No somos el Porras y Cía.
23 F. El Rey al lado de la democracia.

#156 Pepe, Jerez Fra., 05/02/2013 - 13:09

Eres un gran cobarde Cárdenas, sabes que el rey manda pero no gobierna, es como si te metes con nuestra bandera, es un SINBOLO de España y no tienes ningún derecho a faltarle el respeto, como has hecho, eso solo lo hacen los republicanos antimonárquicos, como Esquerra y iIU, pero si se aprovechan de l

#156.1 jaime, madrid, 07/03/2013 - 07:10

No es de cobardes decir que "el nuevo traje del rey no es tal y va desnudo", ni tampoco decir "es que nadie ve que la bandera ha perdido los colores; hay que poner otra". Es de valientes, sin embargo, decir todo esto cuando puedes perder tu puesto de trabajo.¿Qué has arriesgado tú?