Publicitat
Comunicació · 10 de Febrer de 2014. 22:41h.

Carlos Fuentes: "no continuaré si no tinc pluralitat"

"A Intereconomía mai ningú no m'ha trucat per dir-me res"

Carlos Fuentes: "no continuaré si no tinc pluralitat"

Fuentes, en una imatge d'arxiu

El presentador del Catalunya Opina, Carlos Fuentes, ha afirmat en declaracions a e-notícies que "no continuaré si no tinc pluralitat". "Sempre he defensat la pluralitat del programa, el contrari pertany a la dictadura, no és democràcia", ha afegit.

El conegut frare, que s'ordena capellà el proper dia 4 de maig, ha explicat també que "a Intereconomía no m'ha trucat mai ningú per dir-me res i estem arribant a un 2% de share i guanyem el Cuní en una franja molt complicada".

Fuentes ha explicat que els nous gestors de les freqüències televisives, el grup d'El Punt Avui, "volen parlar amb mi", però també "altres grups de Catalunya". Hermes Comunicacions, en efecte, passa a controlar les freqüències televisives de Canal Català i ha optat per suprimir el Catalunya Opina.

Aquest programa es caracteritzava per la seva pluralitat, perquè era l’únic plató en què ‘convivien’ tertulians sobiranistes com Santiago Espot, Miquel Jiménez o Jordi Fàbrega i tertulians ‘unionistes’ com Ricardo Fernández Deu, Jordi Cañas, Inés Arrimadas i José Miguel Villarroya.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#30 mike, lleida, 11/02/2014 - 21:50

a veure, és un canal privat... cadascú hi posa el que li dona la gana... a veure si demanem continguts indepenentistes a 13TV nosaltres ara... oi que no? doncs apa... a qui no li agradi que canvii de canal

#29 Nestor, Andorra, 11/02/2014 - 16:24

Catalunya Opina.
¡PERSECUCIÓN y EJECUCIÓN!

#28 Magda, Sabadell, 11/02/2014 - 15:37

Aquest ja vol fotre com la Forcades i la Llúcia Caram que te'ls trobes a tot arreu menys al convent. Au home a resar que falta li fa al país,!.

#27 Pablo, Madrid, 11/02/2014 - 13:32

Este tio me parece que presenta el único programa que merece la pena en Intereconomía o, al menos, que se puede ver. También por internet he visto algunos Cataluña Opina y eran interesantes por la pluralidad. Con lo que estoy flipando es con la tranquilidad que algunos catalanistas aceptan el cierre

#27.1 iñigo, bilbao, 11/02/2014 - 16:21

Lo aceptan con naturalidad porque el proyecto del nacionalismo es la exclusión, el orillamiento del distinto y una sociedad unitaria donde no haya cabida para los pensamientos críticos. A ver si nos vamos enterando de lo que es el nacionalismo.

#26 La veritat, Planeta terra, 11/02/2014 - 12:49

Pluralitat ???
Vaig deixar de veure aquests debats
precisament per falta de pluralitat.
Naturalment que convidava l'independentisme.
Però sempre en inferioritat de temps davant d'una majoria de col·laboradors de la caverna.
Simplement feien de tontos útils de la propaganda espanyolista.