Publicitat
Comunicació · 15 d'Octubre de 2012. 20:33h.

Carlos Herrera veu Mas com "una mena de Moisès i Simón Bolívar"

El periodista afegeix que és un "sant home que obrirà les aigües del Mar Roig cap a l'escenari de la felicitat independent"

Carlos Herrera veu Mas com "una mena de Moisès i Simón Bolívar"

Carlos Herrera, en una foto d'arxiu

El periodista Carlos Herrera ha ironitzat sobre la figura d'Artur Mas i l'ha comparat amb Moisès i Simón Bolívar, en un vídeo bloc al diari ABC. Segons Herrera, "aquesta espècie de Moisès que ens ha sortit el senyor Mas, que està entre Simón Bolívar i el que va conduir al poble jueu a la terra promesa".

"Aquesta espècie de sant home que va obrir les aigües del Mar Roig perquè tots creuïn cap a la terra promesa, cap a l'escenari de la felicitat independent", ha remarcat.

El director del programa matinal d'Onda Cero ha afegit que la pregunta del referèndum que planteja el president de la Generalitat és "una pregunta trampa".

Ho ha argumentat pel fet que "ningú no els ha convidat a formar part de la Unió Europea. No té cap sentit preguntar als convocats la decisió que han de prendre uns altres". Herrera ha afegit que l'entrada a la Unió Europea "no la prenen els que volen entrar, sinó els que han d'obrir la porta" a aquesta admissió.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 merce, Lleida, 17/10/2012 - 15:00

Ni Moises ni Simon Bolívar, enveja que teniu de no poder tenir un president amb cara i ulls i al que el mon encara respecta.

#14 contribuyente, Santo Domingo, 16/10/2012 - 12:09

Bueno es que la pregunta si se hiciera solo debería haber una y bien clara.
¿es partidario de solicitar la independencia de España?

#13 Jordi de Mataro, Mataro, 16/10/2012 - 11:00

Pobre Herrera. A Mataro y Miramar, cuan vivia a Catalunya era un tros de pa. Ara va de facha...

#12 Antoni, La Pobla de Segur, 16/10/2012 - 09:11

Si hem d'establir comparacions m'estimo més denominar-lo el Gandhi català, donat que a l'igual que ell ha de lluitar contra legislació adversa i a l'igual que ell ho està fent amb de forma pacífica i estenent la mà al diàleg però de tu a tu.
Contra violència desobediència civil pacífica.

#11 LLUC, 11 SETEMBRE, 16/10/2012 - 08:30

De moment a Mas no l´ha deixat la dona per unaltra.