Publicitat
Comunicació · 2 de Març de 2010. 11:15h.

"Castellón está en Extremadura"

"Y se dice Castilla-La Manchá, decir La Mancha es de pijos", afirmen a un programa de La Sexta

Els joves de Generación Ni-Ni, programa que emet La Sexta, tenen una professora per tal de que aprofitin la seva estança a la casa. Durant la classe, els nois, tots ells majors d'edat i la majoria dels quals superen la vintena d'anys, van mostrar les seves mancances en geografia espanyola.

D'aquesta manera, un dels joves no sabia si Astúries era una comunitat autònoma ni situar-la en el mapa, malgrat ser de Burgos, localitat relativament propera geogràficament. Una noia, per la seva banda, va ubicar Madrid on està Albacete. Un tercer, andalús, es va sorpendre que Múrcia tingués autonomia pròpia. "¿Pero Murcia no es de Andalucía también?", preguntava estranyat. "¿Pero tú no eres andaluz? ¿Y Murcia es Andalucia?", preguntava la professora, amb paciència.

A aquesta també se li va preguntar si "¿es Castilla-La Mancha o Castilla-La Manchá? Yo creo que Castilla-La Manchá, pero los pijos decís Castilla-La Mancha". Una noia va ubicar Saragossa en aquesta comunitat autònoma. Finalment, un altre dels joves va rematar que "Castellón está en Extramadura, por allí andará". "Teresa, me estás haciendo sufrir", va resumir un dels alumnes.

Un moment de la classe
Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 jose ramon, castellon, 09/03/2010 - 05:12

estos niños no son de la ESO, es decir, van a clase, pero como si no estuvieran.
Pensad que han cogido a lo mejorcito de lo mejorcito, los jovenes de hoy en dia, gracias a dios, no son todos asi.

#29 Gerard, Barna, 03/03/2010 - 04:48

Fes-li entendre a aquesta gent, als seus pares o als seus fills q Cat és una nació. Fins quan seguirem perdent el temps? El pitjor de tot és q anem cap a aquest model, hem abaixat la guàrdia i ens sembla molt alegre i cosmopolita ser així de rucs.

#28 fllambri, BCN, 02/03/2010 - 23:36

Aquests són de Nuevas Generaciones que ara es diuen Generación N-N, com el paisano aquell que conduia begut i era el portaveu de transit... te collons quina pandilla de vividors embolicats per la bandera de la roja.

#27 Pedro, Barcelona, 02/03/2010 - 22:48

Yo esto lo solucionaba con la educación que se daba hace 40, 50 o 60 años atras y volvia a incorporar el servicio militar obligatorio para que esta morralla espavilara. Hay que ver los hijos de socialistas obreros como han degenerado.

#26 Jose Manuel, Madrid, 02/03/2010 - 20:40

No me lo creo, eso lo han puesto en un guión y se lo han aprendido, es imposible ser tan burro hasta para uno de la ESO.