Publicitat

Samanta Villar, Carles Francino, Susanna Griso, la Fórmula 1, 'Arròs covat' i Catalunya Ràdio guanyen l'Ondas

Catalans amb èxit

Samanta Villar, en una imatge d'arxiu

Catalunya Ràdio ha estat premiada amb un premi Ondas que es lliuraran el proper 19 de novembre en una gala al Gran Teatre del Liceu. La ràdio pública catalana ha estat distingida amb el guardó al millor tractament informatiu en les ones per la cobertura que va realitzar, el passat mes de març, de les nevades i que el jurat ha valorat com "magnífica".

"És un reconeixement a un treball que els informatius fan des de fa temps, de manera coral", va explicar Agustí Esteve, responsable d'informatius de l'emissora. Carles Francino, Susanna Griso i Samanta Villar són altres catalans guardonats. També TVC i La Sexta han obtingut el premi per "haver sabut transmetre l'emoció" del Mundial de F-1.

Finalment, TVC també ha obtingut el premi per el millor programa d'una cadena no nacional, amb la sèrie animada del 33 Arròs covat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 doneloys, Sidney, 04/11/2010 - 16:02

No sabía que la Samanta ésta era charnega...

#5 Ramon, Barcelona, 04/11/2010 - 15:34

A mi en donen a escollir entre rebre una escopinada o rebre un Ondas i francament no sabria què respondre. Potser l'escopinada, que sempre te la podries netejar.

#4 amoscaciques, girona, 04/11/2010 - 11:14

De fet, musicalment, els ondas sempre els hi han donat als mateixos MIGUEL BOSÉ, ALEJANDRO SANZ, JOAN MANUEL SERRAT, JOAQUÍN SABINA,...tots ells sociates declarats...(en Sabina crec q va passar de ser comunista a sociata).

#3 pepe, andorra, 04/11/2010 - 11:12

lo q no acabo de entender es pq a lo de Banesto le llamaban agujero y a lo de prisa no; siendo exactamente lo mismo. A mi, estos premios ondas me recuerdan pulp fiction, cuando el lobo decia aquello de "no nos chupemos..." Lo dicho, unos son mas iguales q otros. vaya panda.

#2 rushmore, granollers, 04/11/2010 - 10:04

no tenen dignitat, sort que Prisa està en fallida