Publicitat
Comunicació · 30 de Novembre de 2009. 19:23h.

Catalans madridistes contra TV3

Les penyes blanques a Catalunya, indignades amb la televisió pública

Catalans madridistes contra TV3

Bernat Soler, amb Àngel Alonso, és el locutor futbolístic de TV3 aquesta temporada

Diverses penyes madridistes a Catalunya han mostrat la seva indignació amb TV3 al llibre La Cataluña del Real Madrid (Printcolor), escrit pel periodista José Miguel Villarroya. Pablo Nogales, president de la Penya Madridista La Séptima de Santa Perpetua de Mogoda creu que l’actitut de la televisió de la Generalitat envers els madridistes i el club blanc és “molt negativa. Només parlen de nosaltres quan tenim problemes, i en especial els locutors, quan narren un partit, tenen una total falta de respecte, i a més és una televisió pública”.

Pedro Tinoco, vicepresident de la Penya Madridista Baix Ebre i Montsià, la compara amb “Barça TV, margina a tots els que no són culers”; Francisco Raposo, president de la Penya Madridista de Pallejà, assegura que “preferixo no mirar-la”. Antonio Ocaña, president de la Penya Madridista La Llagosta, defineix la informació que dóna sobre el Madrid com “ofensiva”; i Manolo Pérez, president de la Penya Madridista de Narvacles, com “tendenciosa”.
 
La teòrica identificació entre la televisió pública de la Generalitat i el FC Barcelona també la denuncien Miguel Martínez (Penya Madridista Can Jofresa de Terrassa), Isidoro Conejo (Penya Madridista Cassà de la Selva), Félix Cabanella (Penya Madridista El Prat de Llobregat), José Cardenas (Penya Madridista El Alba d’Esparreguera), Francisco Montes (Penya Madridista Costa Daurada de Tarragona), Génaro de los Santos (Penya Madridista Terrasence), Vitorio Lorna (Penya Madridista de Sabadell) i Eusebio Salguero (Penya Madridista Iluro de Mataró). Juan Antonio Martínez (Penya Madridista de Lleida) defineix TV3 com “partidista i sectària”.

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#53 roger, lleida, 26/01/2012 - 16:11

Mmm...perquè no us n' aneu a prendre pel sac i pareu de fer la mosca collonera...i disfruteu amb els merengues del plus per exemple

#52 Saprissa, Sants, 02/12/2009 - 15:45

home dejenives,q ho facin ells noes suficient argument per fer-ho tb nosaltres 1 er pq ningú es mes q l'altre

#51 deskjetinves, bcn, 01/12/2009 - 21:21

algú de tots aquest que es queixen han vist el tracte que donat TeleMadrid al Barça i a Catalunya ???

#50 Jimix, Badalona, 01/12/2009 - 18:37

Jo soc català i del Bayern de Munic i em sento discriminat perquè TV3 no parla del mau equip. Intolerable!

#49 dav, banyoles, 01/12/2009 - 17:01

Tenen 15 televisions més q són espanyolistes i madridistes (A3, TVE, T5, 4 ...etc etc) d q es queixen?