Comunicació · 30 d'Abril de 2021. 22:10h.

"Catalunya ha entrat en el regne del mal"

Manuel Trallero, periodista: "no vacunar policies i guàrdia civils és la prova de l'existència del diable"

"Catalunya ha entrat en el regne del mal"

El periodista i escriptor Manuel Trallero ha criticat en el canal de Youtube de Xavier Rius les declaracions del secretari de Salut Públicade la Generalitat, Josep Maria Argimon, sobre el procés de vacunació de policies i guàrdies civils a Catalunya, que ha qualificat de "discriminació", i ha afirmat que "és un discurs de to matonista perquè això vulnera el seu jurament hipocràtic com a metge". Trallero creu que per al doctor "han deixat d'éssers humans". "Catalunya ha entrat en el regne del mal", ha sentenciat.

"No crec que sigui un cas de xenofòbia, ni de venjança, ni de rancor, ni d'ull per ull per l'1 d'octubre, no, no. A mi em sembla que això va molt més allà" perquè, segons ell, "la conducta de la Generalitat amb aquests policies ha estat la deshumanització de l'altre". "En plena pandèmia, no vacunar algú és deshumanitzar l'altre. És el que va passar durant els règims totalitaris", ha advertit.

El periodista ha afirmat que "el que està passant a Catalunya és entrar en el regne del mal" i ha insistit que "no pensar que hi ha un ésser humà al qual estàs privant de ser vacunat em sembla que és el mal pel mal". "Això és la prova de l'existència del diable", ha sentenciat. També ha exposat que "per al doctor Argimon" els policies i guàrdia civils "han deixat d'éssers humans" i ha subratllat que "això és el mal". "S'ha arribat al mal", ha reiterat.

Manuel Trallero ha assenyalat que "em sembla que és pitjor que una venjança" i ha afegit que "tant de bo fos una venjança, però és negar-los a un col·lectiu la seva condició d'éssers humans. S'obliden que són persones". "És un col·lectiu indefens. És un col·lectiu pel qual ningú donarà la cara a Catalunya. Això és una demostració de l'existència del mal, del diable. Això és el diable en funcionament", ha reblat.

A més, l'escriptor ha criticat que el llibre d'Oriol Mitjà hi hagi el no ficció en català més venut per Sant Jordi i ha lamentat que "hem convertit la pandèmia en un circ". Vostè imagini's el nivell intel·lectual de Catalunya... Em sembla l'aberració de les aberracions", ha considerat.

Finalment, el periodista ha destacat que la classe mèdica "tenia un cert prestigi a Barcelona", però ha assenyalat que "jo no sé quan pensa reaccionar la classe mèdica" perquè "s'estan fumant el prestigi en aquest moment". "no entenc com no reacciona", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#15 Flanagan , Tabarnia City , 01/05/2021 - 23:00

Encima sin que nadie quede enpurado, cosas del gobierno Frankenstein.

#14 Figueras, Figueras, 01/05/2021 - 13:09

Lo que fa aquest govern es malaltís, és de gent dolenta, amb problemes mentals greus, és tal la necrosis que tenen que coses com aquestes les veuen normals. No hi veig solució per quantiosa malaltia.

#13 Nut, La Patria de Prim, 01/05/2021 - 12:50

El mal existe. Los cristianos lo sabemos.Juan Pablo II nos dijo que SIEMPRE tiene nombre y apellidos. Y Benedicto XVI que le infierno no es ningún lugar. Es un estado mental....Jordi Pujol Soley.

#12 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 01/05/2021 - 11:07

Si la Rocio Monasterio fos catalana.. a quin partit creieu que estaria ?

A ERC o a JxC ?

#11 Juan Heredia, Bcn, 01/05/2021 - 11:00

El Trallero este es otro lobotomizado por el ultranacionalismo supremacista español como la policía patriótica.

#11.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Cataluñistan, 01/05/2021 - 17:50

Hombre, purrita, tú por aquí