Publicitat
Comunicació · 21 d'Octubre de 2018. 13:31h.

Catalunya Música també és una "estructura d'Estat"

Saül Gordillo afirma que "és clau en la internacionalització de la cultura catalana"

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha inclòs Catalunya Música en la llista d'estructures d'Estat de la Generalitat, que inclou l'Agència Tributària de Catalunya, l'Agència Catalana de Protecció Social, els plans de control de sectors i infraestructures estratègiques com l'energia, les telecomunicacions, els transports, o els ports i aeroports.

Gordillo ha manifestat durant la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que "crec que molta gent no ho sap, però Catalunya Música és una estructura d'Estat clau en la internacionalització de la cultura catalana gràcies a aquest acord" amb la Unió Europea de Radiodifusió (UER).

"El paper de l'emissora, en aquest sentit, respons als objectius de promoció, difusió i coneixement del patrimoni musical català i universal, la promoció de nous talents i actua de motor dinamitzador i prescriptor reflex de la vida musical del país: oberta al món i a la cultura", ha afegit.

Finalment, Saül Gordillo ha manifestat que Catalunya Música és "una plataforma molt potent de difusió de la música produïda a Catalunya" i ha reclamat "aconseguir un règim més ampli de pertinença a la UER com a membre de ple dret, no supeditat a les limitacions imposades a l'acord actual que restringeixen certs usos derivats del dret d'exclusivitat afavorint RNE".

Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#23 Alondra 8, Barcelona, 23/10/2018 - 21:17

Oigo a menudo Catalunya Mùsica, sobre todo música clásica y ahora resulta que tb es una estructura de la Republica. Son manipuladores hasta la nausea. Pues acaban de perder una oyente. Claro que si tienen media Europa pendiente de la emisora pues que mas les da. Este Saül Gordillo cuanto cobra?????

#22 Manolito CHAN, Futura C.A. de Barcelona. Tractoria nos roba., 22/10/2018 - 13:03

Compositor clásico catalán más renocido:
1- Albéniz
Obras más famosas: Suite Española. Iberia.
Segundo compositor clásico catalán más reconocido:
2- Granados
Obras más famosas: 12 danzas españolas. Goyescas.

#21 botifler1914, Sinitaca, 22/10/2018 - 11:00

Si hombre si, descansa.
En el resto del mundo, allende el Ebro, nadie nos sintoniza, de internacionalizar nada de nada.

#20 Joam, Girona, 22/10/2018 - 09:28

És trist trovar-se el procés hasta a la sopa. Poses catalunya música per descnectar i et surten amb 'tal piansta és molt conegut a catalunya i també a la resta de la peninsula'. Com "el show de truman". Sembla que ens tractin de idiotes

#19 luis, barcelona, 22/10/2018 - 08:59

I els GANANERS també formen part de l'ídentitat catalana

#19.1 luis, barcelona, 22/10/2018 - 14:22

perdo per les preses: CAGANERS