Publicitat
Comunicació · 1 de Març de 2010. 08:58h.

"Catalunya no vol la independència"

El director d'El Mundo a Catalunya considera "de tontos" pensar el contrari

"Catalunya no vol la independència"

Sàlmon, en una imatge d'arxiu

El director d'El Mundo a Catalunya, Àlex Sàlmon, ha assegurat en un article d'opinió que "Catalunya no vol la independència. Aquesta és una afirmació tan evident que sembla de tontos afirmar-la. El problema és que l'estat d'opinió que viu el país en alguns sectors fa que la realitat es transformi. Si Catalunya volgués la independència només hauria de votar majoritàriament a les forces polítiques que donen suport a aquesta opció. I això no passa ".

"No obstant això, aquesta opció ocupa una prioritat en la vida política que no està relacionada amb el suport que rep. Ahir molta gent ni es va assabentar que es convocaven a la seva localitat una nova consulta festiva de reafirmació amb el moviment independentista. Van votar pocs i molts dels que no podrien fer-ho en un referèndum legal ", recorda.

Salmon conclou que "les xifres es van quedar molt lluny de les expectatives. L'independentisme fa temps que va deixar d'analitzar la realitat. Caurien en una profunda depressió. Per això, segueixen afirmant que el final està a prop. No hi hauria problema de no ser per la seva obsessió, que suposa una despesa d'energies innecessari per al futur de Catalunya ".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 pep, manresa, 02/03/2010 - 00:14

Aquest tonto no se n'ha enterat que més del 90% dels votants és partidari de la independència, i si no ho haguéssin volgut silenciar els mitjans de comunicació hauria pujat la participació però el percentatge de SI hauria estat el mateix

#19 Josep de Moragues, Sant Genís les Fonts, 01/03/2010 - 22:41

aquest individu li agrada tergiversar la realitat, potser aviat es donarà comte que Catalunya sí vol recuperar la llibertat, ja que som nació sotmesa des de 1714, el tractac internacional d'Utrecht,ho verifica, Espanya no ho respecta.

#18 Núria, BCN(CAT), 01/03/2010 - 22:27

Es clar i per això ell és el primer que no vol un Referendum per saber-ho. Total, ell, i el Gran Dictador -el gobierno de ESP- ens interpreten. Quina vergonya de personatges i d'estat. I van de democrates. I és periodista o és un manipulador?

#17 Carles Sánchez, Barcelona, 01/03/2010 - 19:49

Lògicament, amb gent inadaptada culturalment com Salmon, que ha vingut de fora (o amb ascendents seus que venen de fora i que no han adaptat als hereus) és lògic que mai vulguin la independència. Aquest home no enganya ningú. El problema són ells.

#16 mcma, barcelona, 01/03/2010 - 19:25

Voleu dir que aquesta poca participacio no indica que a la gent no li interesa aquest asumpte de la independencia? i que els politics haurien d'ocuparse de coses mes importants ara per ara?