Publicitat
Comunicació · 3 de Juny de 2021. 12:40h.

Catalunya Ràdio considera Laura Borràs "víctima de la repressió"

L'informatiu migdia la inclou entre les persones que tenen "causes obertes pel procés"

Catalunya Ràdio considera Laura Borràs "víctima de la repressió"

El programa Catalunya Migdia de Catalunya Ràdio, que presenten Òscar Fernández i Empar Moliner, ha inclòs la presidenta del Parlament, Laura Borràs, entre les persones que tenen "causes obertes pel procés". Borràs, en efecte, apareix en un llistat on hi ha quatre consellers, vuit alts càrrecs i quatre diputats d'aquesta legislatura.

El reportatge publicat a la pàgina web remarca que la presidenta del Parlament "també es considera víctima de la repressió contra l'independentisme per la causa que té oberta per contractació irregular quan presidia la Institució de les Lletres Catalanes".

Borràs està investigada per una presumpta malversació, prevaricació, frau a l'Administració i falsedat documental durant el període que ella va estar al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes, entre 2013 i 2018. Els fets investigats són possibles irregularitats en contractes per beneficiar un amic seu, l'informàtic Isaías Herrero.

El llistat inclou els consellers Roger Torrent, Natàlia Garriga, Tània Verge i Josep González Cambray; vuit alts càrrecs imputats, en una o més causes, entre els quals hi ha Aleix Villatoro, Eusebi Campdepadrós i la cúpula de la CCMA; i els diputats Josep Maria Jové i Lluís Salvadó (ERC) i Pau Juvillà i Laia Estrada (CUP).

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#19 Patumeiro, Sant Patumet, 04/06/2021 - 18:17

Por eso quieren la Republica, para robar y robar

#17 electra, Barcelona, 04/06/2021 - 08:39

Entre "pispas anda el juego".....

#16 Pan con tomate y jamón ibérico, Nada personal, solo negocios., 03/06/2021 - 18:20

¿Los comentarios 2, 4, 7, donde están...? Muy mal Rius, la no publicación de comentarios cabrea al personal... Si se censura porque el comentario se pasa de rosca, se entiende... ¿pero es este el caso?

#15 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 03/06/2021 - 17:42

Quien pierde el tiempo oyendo a estos quillos gamberros e infantiloides?. Nadie.. Els mes tronats del barri y del poble i que no foten res. Es pensan superiors i son una m.rda. ..... Y la Borras y el amic camello traficant drogues una historia de dignitat y esbarjo. Al camello tambe li demanan el indult?. Si el camello canta, ay Borras .

#14 Marcial Heredia, Analista de Mercadillos, 03/06/2021 - 16:56

En la mesa solo una botella de agua. La foto es un fake.

#14.1 A.Bcn, Barcelona, 03/06/2021 - 17:49

No es fake, es que después de la quinta botella de JB desde producción dijeron que ya basta.