Publicitat
Comunicació · 27 d'Agost de 2021. 13:50h.

Catalunya Ràdio contribueix a la "construcció nacional"

També a la "vertebració" dels 'Països Catalans'

Catalunya Ràdio contribueix a la "construcció nacional"

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha manifestat en l'article que obre el dossier de premsa de la presentació de la nova temporada que la ràdio pública contribueix a la "construcció nacional" i a la "vertebració" dels 'Països Catalans'.

Gordillo exposa que Catalunya Ràdio "és la suma de tots els programes –culturals, esportius, informatius, d'entreteniment...– i la implicació de tots els professionals i col·laboradors el que fa de la nostra ràdio pública una eina imprescindible per a la construcció nacional, la cohesió social i la vertebració territorial dels espais units per la llengua catalana".

El màxim responsable de la ràdio pública afirma que "Catalunya Ràdio renova sis hores de la graella diària en la temporada 2021-2022", però també admet que "tots els programes de la temporada passada, a excepció dels que es van acomiadar al juliol –"Estat de Gràcia" i "APM?", als quals volem reconèixer la feina feta aquests anys i valorar l'elegància, emotivitat i agraïment a la direcció en els seus comiats–, continuen en el curs 2021-2022".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#22 C, Vilassar de Mar, 28/08/2021 - 22:08

Cohesió social? Només si foten fora la meitat de la gent.

#21 Alien, Saturn, 28/08/2021 - 13:39

Serà a la vertebració del palurdisme. No sé jo a quina altra "vertebració" poden ajudar tots aquests programes de brometa fàcil, exhibició patxanguera de tertulians de poble, locutores fanàtiques set-ciències i consignes indepres. I ara només falta l'Iglesias.

#18 El Sifoner, Es SECESIÓN no independencia, 28/08/2021 - 11:33

'Països Catalans' ¿Por que, por la lengua? aunque aquí sea Valenciano y en las islas Mallorquín.
Por ese mismo concepto, el del punto en común, yo propongo "Països Valencians" porque en los tres territorios se elaboran y comen muchas PAELLAS VALENCIANAS. Ya tardamos en la vertebración territorial.

#16 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 28/08/2021 - 00:00

Normal que Separatismo Radio se dedique a chupar de bote y trabajar por la separación de España. La llevan lazionalseparatistas. Lo raro sería que trabajasen por todos los catalanes.

#15 Joanet, Bcn, 27/08/2021 - 23:07

No entendràs res si primer no reconeixes una realitat inqüestionable: Que Catalunya és una nació però avui per avui no és un estat, i que Espanya és un estat però no és ni ha sigut mai una nació.