Publicitat
Comunicació · 5 de Novembre de 2016. 18:13h.

Catalunya Ràdio coqueteja amb la desobediència

El programa ‘Catalunya Vespre’ pregunta si s’ha de desobeir al jutge

Catalunya Ràdio coqueteja amb la desobediència

Captura de l'enquesta de Catalunya Ràdio

El programa ‘Catalunya Vespre’ de Catalunya Ràdio ha preguntat aquest divendres a la seva audiència si creuen “que quan un jutge et cita sempre s’hi ha d’anar”. “Sigui pel que sigui?”, reblen en l’enquesta que ha estat publicada a twitter. La pregunta s’ha plantejat el mateix dia que els Mossos detinguessin a l’alcaldessa de la CUP, Montserrat Venturós, després de negar-se a anar a declarar en dues ocasions davant l’Audiència Nacional.

L’enquesta ha estat molt criticada a twitter. “De debò pregunteu això? En serio sou un mitja públic que financen tots els catalans?”, es qüestionava un usuari a les xarxes socials. “Suposo que també serà un pirata informàtic l’autor d’aquesta pregunta”, assegurava un altre.

El programa ja va realitzar una enquesta que va generar polèmica a twitter. A principis d’octubre, es preguntava a l’audiència si estaven “disposats a impedir físicament que jutgin Mas, Ortega i a Rigau”. En aquesta ocasió, l’emissora va al·legar que la pregunta havia estat mal interpretada. La setmana passada, el 324 va retuitejar una piulada ofensiva amb el PP i el PSOE. La CCMA va afirmar que havia estat un pirata informàtic.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 06/11/2016 - 21:31

A veure qui li ensenya a tota una generació de joves -i no tant joves- que estan creixent amb una concepció equivocada del que és un Estat de dret. I el que és pitjor, fomentada des dels partits polítics i del propi Govern.

#20 Josep Pagés i Canaleta de Cardedeu, AJUNTAMENTS FEU DISSABTE TREBALLEUGRATIS, 06/11/2016 - 19:36

NO ,,,

#19 Jos, VNG, 06/11/2016 - 14:49

La pregunta bona seria:
Creieu que heu de seguir pagant amb els vostres impostos mitjans públics tan vergonyosos com els que fem nosaltres¿?
És una idea. A veure si són taaaaan demòcrates de fer l'enquesta.

#18 Pepet, Sabadell, 06/11/2016 - 13:32

Que li deuen haver donat a la Sílvia Copulo perquè s'hagi apuntat al procés? Aquesta noia ha fet un canvi que fa difícil reconèixer-la. En fi, no sé si es tracta de pasta o d'una simple abducció.

#17 JJ, C 137, 06/11/2016 - 11:58

En este conflicto no ganará el que lleve o no razón. Ganará el más fuerte y con más apoyos y esa es España. Y para colmo encima tenemos la razón :D