Publicitat
Comunicació · 1 d'Abril de 2018. 17:54h.

Catalunya Ràdio difon un missatge de Puigdemont des de la presó

L'expresident fa una crida a "continuar endavant"

Catalunya Ràdio difon un missatge de Puigdemont des de la presó

Catalunya Ràdio ha difós un missatge de l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, des de la presó de Neumünster enregistrat pel diputat alemany Diether Dehm, membre del partit de l'esquerra alemanya Die Linke.

"El missatge que hem de tenir molt clar -diu- és que he de continuar endavant. Estem defensant els nostres drets. Drets que estan reconeguts per les Nacions Unides, que tenim tot el dret del món a decidir el nostre futur. No podem abaixar la guàrdia davant un Estat que es comporta cada vegada de manera més autoritària i retallant més drets fonamentals".

El president també ha demanat que les mobilitzacions siguin pacífiques: "Continuem en la nostra manera de fer les coses. Que és la manera no violenta, la manera civilitzada, la manera com hem ensenyat tots aquests anys al món com els catalans fem les coses".

El diputat alemany ha explicat després de visitar Puigdemont que l'expresident "està preocupat" per una possible extradició perquè no creu que fos tractat amb bones condicions a Espanya. Dehm ha afirmat que a les presons espanyoles hi ha hagut "tortures".

Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#15 Ram, Terrassa, 02/04/2018 - 09:54

Todo el mundo entiende por "seguir adelante" las deplorables palabras de Puigdemont, animando a los violentos para incendiar las calles, pues piensan que con ese tipo de acciones podrán doblegar al Estado, pero lo único que van a conseguir es auyentar cada vez más la inversión y las empresas que se marcharán por temor fuera de Catalunya.

#15.1 Jordi br, L'h, 02/04/2018 - 23:23

Tu ibterpretacion podria ser del Llarena's club. Puigdemont habla de seguir defendiendo la democracia para que la dictadura de Rajoy Rivera y Felipe se quede con el culo al aire y permita de una vez que tanto Catalunya como España puedan respirar aire fresco, lleno de libertad y denocracia

#15.2 pepe, andorra, 03/04/2018 - 16:14

pues la tuya es la de los separatas boys, jordi, Llarena defiende la democracia y la libertad q no han defendido ni rajoy ni aznar, ni gonzalez, en la region española de Cataluña y han dejado con el culo al aire al separatismo, permitiendo q por primera vez en 40 años entre un pequeño soplo de libertad y democracia en la dictadura separata de Catal

#14 Capit@n España, El Generalísimo Puigdemont, 02/04/2018 - 01:49

Cat Radio parece ya Radio Nacional de España en época del Generalísimo (Bueno, de Generalísimo a Generalitat no va mucho) dando el último parte médico de Su Excelencia el Jefe del Estado. TRANSMITE RADIO NACIONAL DE ESPAÑA, EN CONEXIÓN CON TODAS LAS EMISORAS ESPAÑOLAS....jajajajaja

#13 Alien, Pluton, 01/04/2018 - 23:57

Jo no seré feliç fins que difonguin la cançó que ha cantat al diputat alemany. Espero que sigui del Manolo Escobar.

#12 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 01/04/2018 - 21:24

Trilemont, así actúan tus pacifistas amarillos:

http://www.elmundo.es/cronica/2018/04/01/5abfd085e2704e19568b4577.html

Todo muy civilizado y pacífico, todo muy carlistán.

#11 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 01/04/2018 - 21:08

"la manera civilitzada, la manera com hem ensenyat tots aquests anys al món com els catalans fem les coses".

Esa manera tan civilizada de convocar un golpeferendum con el dialogante lema de "referendum o referendum" y luego llevar adelante un golpe en toda regla. Muy "civilizado" sí. Pues ahora al trullo civilizadamente.