Publicitat
Comunicació · 17 de Juny de 2022. 12:38h.

Catalunya Ràdio es disculpa per les amenaces a Lorena Roldán

Joel Díaz encara troba "graciós" que vulguin disparar a la portaveu del PP

Catalunya Ràdio es disculpa per les amenaces a Lorena Roldán

La presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Rosa Romà, i el director en funcions de Catalunya Ràdio, Jordi Borda, s'han disculpat amb la diputada del PPC Lorena Roldán després que el passat 3 de juny que Joel Díaz llegís el missatge d'una dona de 78 anys amenaçant Roldán.

Romà ha dit que "aquestes són paraules que no haurien de sortir mai en un mitjà de comunicació públic" i ha afegit que "quan succeeix un fet desafortunat com aquest ens pertoca no només demanar disculpes sinó que hem de veure quins mecanismes van fallar perquè no tornin a fallar".

Borda, per la seva banda, ha manifestat que "la norma és no traslladar els missatges de l'audiència en antena i menys quan tenen comparacions inacceptables com aquesta". "Aquest mecanisme va fallar, va ser un error, el col·laborador i la directora del programa van demanar disculpes al cap de dos dies i jo també li trasllado les disculpes perquè aquest tipus de situacions no s'haurien de produir", ha sentenciat.

borda.jpg

Si bé és cert que Joel Díaz va qualificar el comentari de "delirant" en la disculpa, Roldán també ha volgut subratllar que l'humorista va dir que trobava "molt graciós" el comentari. "Tenir un senyor en nòmina pública a qui li semblen gracioses trucades on s'amenaça de venir a un estudi de la ràdio amb una escopeta és per fer-s'ho mirar", ha reblat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Marc de Vich, Vich, 17/06/2022 - 14:12

Lo cortes, no quita lo valiente, ¿alguna dimisión?, o como acostumbra a decir esta gente, todo era una broma. Menudos ineptos y vividores. Despedidos y sin indemnización, y ya

#1 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 17/06/2022 - 13:04

Esa forma de actuar define al manipulador caradura de toda la vida

No es un mal de ahora precísamente: los hay a montones con cargo público de responsabilidad, fruto del nepotismo interesado que les permite, entre otras cosas, divulgar e influír sobre la opinión publica, con elaboradas patrañas nacionalistas