Comunicació · 16 de Novembre de 2012. 19:49h.

Catalunya Ràdio fa aturades parcials

Els treballadors es queixen que "tot i no ser funcionaris, hem rebut, com altres col·lectius, les retallades de l'Administració Pública"

Catalunya Ràdio fa aturades parcials

Una imatge de la concentració

Els treballadors de Catalunya Ràdio han iniciat aquest divendres la primera mobilització laboral que ha estat substanciada en dues aturades de quinze minuts.

Segons el comitè d'empresa, un 85% dels empleats han seguit la vaga parcial per "exigir que les retallades no siguin l’única solució i per demanar transparència econòmica en la gestió".

Durant les dues aturades de quinze minuts, les quatre emissores del grup han ofert programació musical. Els treballadors s'han concentrat al carrer, davant de la porta d'entrada a la seu de Catalunya Ràdio.

Allà han llegit un manifest on han denunciat que "tot i no ser funcionaris, hem rebut, com altres col·lectius, les retallades de l’Administració Pública".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#7 BEJOTA, BCN, 17/11/2012 - 18:13

ANEM BÉ:JA S'ACAVA LA "MAMANDURRIA" AMB EL DINER DE TOTS PER FOMENTAR EL NACIONALISME I L'ODI A L'ESTAT ESPANYOL.

#6 Daserrout, BCN, 17/11/2012 - 13:49

Desitjo que els hi descontin els quinze minuts, totes les vegades que facin vaga parcial. Són uns prepotents que es pensen que estan per sobre dels mortals que s'han quedat sense feina o que els hi han retallat el sou. Vinga ja mimats de Cat Ràdio, trapitjeu el terra d'una vegada.

#6.1 Urb, Barberá, 18/11/2012 - 15:36

Primer de tot: Els traballadors de Cat radio i TV 3 no son uns prepotens . Aixos oh serávosté per ignorant de la seva feina.Son unstraballadors com voste, oh voste es un capo ?. Tenen tot el dret a fer vaga i sempre s'els i desconta i voste sap quin es el seu sou? no oh crec informis abans de parla

#5 Josep, Barcelona, 17/11/2012 - 11:31

A mi m'agrada Catalunya Radio, pero no entenc com poden destinar diners a fer programes tan dolents com "Els Optimistes". Pot ser aquests diners s'haurien de destinar a altres coses.

#4 Marcus, bcn, 17/11/2012 - 10:01

Catalunya Ràdio ha contribuït a la normalització lingüística d'aquests darrers 25 anys. Si demà us diguessin que s'ha acabat la normalització i que el castellà serà la "lengua oficial", tots aquests que foteu a parir Cat ràdio us faririeu.

#3 elena, girona, 16/11/2012 - 22:59

Ja us está bé. La majoría sou uns endollats del sistema. A posar-hi el coll com tothom.

#3.1 Urb, Barberá, 18/11/2012 - 15:38

Vosté será endollat a la seva feina.. segur . Sobre tot si afirma que els traballadors de cat radio oh son.
Vosté si que oh es d'endollat i mimat per el seu irector.
Li pago amb la seva mateixa moneda..Conec gant de cat radio i no son endollats.. son profesionals que an guanyat el lloc amb seu pols