Comunicació · 18 de Juny de 2010. 13:41h.

Catalunya Ràdio fa descomptes del 85%, segons el PP

El diputat Santi Rodríguez els acusa de "distorsionar el mercat de les ràdios privades"

Catalunya Ràdio fa descomptes del 85%, segons el PP

Santi Rodríguez, en una imatge d'arxiu

El diputat del PPC al Parlament, Santi Rodriguez, ha acusat Catalunya Ràdio de fer ‘dumping’ perquè ofereix tarifes publicitàries amb descomptes de fins el 85%, “distorsionant així el mercat de les ràdios privades”. El diputat ha fet aquesta acusació avui a la Comissió de Control de l’Actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.
 
Rodríguez ha preguntat pels efectes de la crisi econòmica a la ràdio pública, entenent que aquesta es finança amb ingressos a través del Contracte Programa i a través de publicitat. “En els moments de crisi actuals han baixat els ingressos per publicitat, també a les ràdios privades, qüestió que en aquestes té conseqüències perquè es perden llocs de treball”. En aquest sentit ha mostrat la seva preocupació pel paper que juga en el mercat la ràdio pública catalana.
 
El diputat ha explicat que “més publicitat a la ràdio pública, suposa una pèrdua de llocs de treball al sector privat”. Per aquest motiu ha assenyalat que, enmig de la crisi econòmica, la resta de mitjans públics d’Europa han suprimit la publicitat, com ara també Espanya a RTVE. “A Catalunya s’està fent tot el contrari, pressionant més el sector publicitari, en detriment de la ràdio privada”.
 
Santi Rodríguez ha denunciat també que “més enllà del descompte del 85%, Catalunya Ràdio està oferint paquets publicitaris a Catalunya Informació i això està expressament prohibit pel Contracte Programa”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat