Comunicació · 21 de Juliol de 2019. 13:30h.

Catalunya Ràdio només promociona indepes

El nou presentador d'El Matí considerava els presos independentistes “ostatges”

Catalunya Ràdio només promociona indepes

Albert Segura (foto: CCMA)

Catalunya Ràdio ha encarregat la direcció i presentació de l'edició d'estiu d'El Matí de Catalunya Ràdio a Albert Segura, qui durant aquesta temporada ja s'ha encarregat del magazín els dies intersetmanals i, a més, ha presentat el programa 'Solidaris'.

Va ser precisament en aquest espai, dedicat a parlar sobre drets humans, cultura de pau i cooperació, des d'on Segura va comparar els polítiques independentistes en presó preventiva amb “ostatges” de l'Estat. També va qualificar la situació política a Espanya de “deriva autoritària”, “regressió democràtica” i “prostitució d'eines bàsiques del sistema democràtic”.

“Una regressió democràtica espanyola, una deriva autoritària, que està pervertint les regles més elementals de l'Estat de dret; la separació de poders, la llibertat d'expressió, la legitimació de l'ús de la violència per resoldre un conflicte polític, l'abús de poder, la prostitució d'eines bàsiques del sistema democràtic, un tribunal que intenta dirigir un parlament, tergiversant fins al punt de convertir les manifestacions pacífiques del procés en un segrest d'ostatges, amb trets a l'aire, segons Llarena”, va afirmar el periodista el 24 de març de 2018.

Albert Segura es va incorporar a Catalunya Ràdio la temporada 2017-2018, procedent de la subdirecció de l'Agència Catalana de Notícies. El periodista també ha estat corresponsal de Rac1 i 8tv a Brussel·les i París durant una dècada. En només dos anys, la direcció de l'emissora pública li ha confiat la direcció i presentació del principal programa de la cadena en època estival i durant els dies festius intersetmanals.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Pepe, Lleida, 22/07/2019 - 18:26

Exactamente igual que hacen en Intereconoma radio y en la COPE que sólo hacen que promocionar periodistas independentistas, cuando podrían tener periodistas ultraderechistas, intolerantes, supremacistas españoles de bien o palanganeros del Ibex35 o del CNI como Jimenez Losdemonios , Carlos Herrera o Salvador Sostres.

#8 Sergi Sergio, Barcelona, 22/07/2019 - 14:38

Otro palanganero mas al servicio de sus amos.

#7 A., Barcelona, 22/07/2019 - 02:06

#2

el 11M va ser la ETA. El Titadyne i l'àcid bòric ho confirmen. Acebes, Losantos i Aznar tenien raó. Luís del Puño, hermano, yo sí te creo. Cómo Federico, tú también tienes razón. Ah, y como mola lo de las fake news rusas.

#6 XavierAP, Maresme, 21/07/2019 - 23:38

... i que potser esperàveu una altra cosa ???

#5 Mur, Barcelona, 21/07/2019 - 23:33

Jejejeeje...les estallaron las bombonas, los mossos prohibieron la intervención de la guardia civil y la explicación que dieron fue que era una fiesta de cumpleaños.....y ahora se descuelgan estos separatas indecentes y golpistas con planes secretos para aliarse con extremistas islámicos de España.De traca. Inmorales.