Publicitat
Comunicació · 26 de Novembre de 2017. 13:13h.

Catalunya Ràdio pregunta a Eduard Pujol si acceptaria ser president

L’exdirector de RAC1 es queixa: "Ustrell, no fotis!"

El programa El Suplement, que presenta Ricard Ustrell, ha entrevistat l’exdirector de RAC1, Eduard Pujol, ara a les llistes de Junts per Catalunya, i li ha preguntat si estaria disposat a assumir la presidència de la Generalitat.

“Ustrell, no fotis!”, ha replicat Pujol, a més de considerar que “aquest no és el debat”. El periodista ha explicat que li feia aquesta pregunta “perquè entorns del seu voltant i joves apunten que vostè podria assumir aquesta presidència de l’Executiu”.

Pujol ha insistit que “el que fas és deixar-me completament perplex, a mi m’agrada parlar de coses reals” i ha deixat clar que ho descartava. “Ara mateix la gent deu estar al·lucinant amb la pregunta, perquè de preguntes al·lucinants i sense cap base en podríem fer moltes”, ha criticat.

El candidat ha lamentat que “la pregunta em posa en una situació de tensió” i ha repetit que “la pregunta no treu el cap a res”. “No et responc a la pregunta perquè penso que no correspon”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Festival del humor, Guasa e ironía., 26/11/2017 - 20:08

Seguro que estamos todos absolutamente asombrados al enteramos de que un expresidente de RAC1 es ... independentista catalán.

#4 Fígaro, Barna, 26/11/2017 - 18:54

Estos independentistas al final irán al psiquiátrico a buscar president, que, con seguridad, serán más cuerdos y lúcidos que este lame c.

#3 Sergi , Barcelona, 26/11/2017 - 17:56

De director de RAC1 a "Junts per Catalunya", todo muy normal y logico, total al final todo es lo mismo.

#2 Carlos Gomez, llegidor de vides de sants, 26/11/2017 - 16:42

Un dels trets mes distintius i diferencials de tot regim satrapic son els tan catalans nepotisme i endogamia oi Pilar ?

Catalunya primer com deia Pujol.

#1 Cesc, Barna, 26/11/2017 - 13:34

Tot un exdirector de Rac1 no vol, no sap contestar a una pregunta?, i es fa l’ofes?, i era director d’un mitjà de comunicació?. Que nivel Maribel!, i entretant el Puigdemont fent amics a Brussel·les