Publicitat
Comunicació · 7 de Setembre de 2018. 22:33h.

Catalunya Ràdio prescindeix dels crítics

Acomiadat Bernat Dedéu de la seva secció a l'Estat de Gràcia

Catalunya Ràdio prescindeix dels crítics

Bernat Dedéu

La direcció de Catalunya Ràdio no ha renovat al filòsof i escriptor Bernat Dedéu la secció de filosofia que té al programa Estat de Gràcia i el periodista ho ha atribuït a la "pressió" i la "politiqueta dels sicaris". Així ho ha anunciat el mateix Bernat Dedéu a través de twitter, on ha avisat també que "aviat tindreu la ràdio federalista que volen Jordi Amat i Albert Rivera".

"Ahir dijous havia de reprendre (amb lleugers canvis menors) la meva secció de filosofia a l'Estat de Gràcia. Malauradament, tot i la bona acceptació de públic i crítica de l'any passat, la direcció de l'emissora no ha volgut renovar l'espai" ha lamentat Dedéu.

"La decisió no ha estat iniciativa de Roger de Gràcia ni del seu equip, sinó d'una pressió que a casa, on ja fa temps que ens afaitem, sabem que prové de la politiqueta dels sicaris. Agraeixo l'estima d'en Roger i els seus. Has guanyat un oient" ha escrit el filòsof.

"Tots aquells que censuren amb impunitat després tenen els sants collons de fer discursos sobre Valtònycs i la premsa espanyola esbiaixada i etcètera. No us esvereu, perquè -en el fons- no dormen mai tranquils. I a tots aquells de les SS que voldríeu silenciar-me, ja ho sabeu, el meu geni i el meu gland us esperen perquè els xarrupeu en privat i exclusiva. Continueu així, nanets, que ben aviat tindreu la ràdio federalista que volen Jordi Amat i Albert Rivera. Després no ploreu" ha manifestat a la xarxa social.

tuit56.jpg

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#23 Alien, Pluton, 10/09/2018 - 20:19

Serà divertit veure què fan ara tots aquests que depenen de que els llogui algú.

#22 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 09/09/2018 - 16:04

Ja hem entrat a la fase canibal. Ara li ha tocat aquest borjamari machirulo

Ja he fet be en quedarme fins el final.

#18 Funcional, bcn, 08/09/2018 - 13:49

No hay tu tia, en cuanto les quitan la generosa teta prusesista, se tiran al monte y al bandolerismo.

#17 oriol, Manresa, 08/09/2018 - 13:36

Es un signe de debilitat i covardia; quan se està perdent, quan les coses van pitjor cada dia que passa, la gent no et pren en serio i no els hi fas por, el mecanisme defensiu es automàtic: quedar-se amb aquells que pensen com tu i comparteixen la teva realitat per molt irreal que sigui.

#15 Nathaly Vidal, Mataró, 08/09/2018 - 12:18

Yo entiendo que ponéis las intervenciones de twitter de Bernat o de quien sea tal cual. Porque reproducís. El es responsable: me ha hecho mucha gracia lo del gland. Vete a saber los que xurrupan el mismo, que precio cobran por bajarse los pantalones. Bravo Bernat, porque al final todo se esclarecerá.