Publicitat
Comunicació · 18 de Novembre de 2016. 18:33h.

Catalunya Ràdio promociona la pastisseria de "can Puigdemont"

L'informatiu del migdia dóna fe que els carquinyolis "són boníssims"

Catalunya Ràdio promociona la pastisseria de "can Puigdemont"

Tuit del programa

Catalunya Ràdio ha promocionat els carquinyolis de la pastisseria que la família del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, té a Amer, el seu poble natal; en l'informatiu del migdia.

El compte de Twitter del Catalunya Migdia, que presenten Òscar Fernàndez i Empar Moliner, ha publicat una imatge dels dolços i ha manifestat que "donem fe que els carquinyolis de can Carles Puigdemont són boníssims!!" "Gràcies president i gràcies Ricard Ustrell! Tots els oients convidats", han afegit.

Aquest tuit l'han fet durant l'entrevista al presentador d'El Suplement, Ricard Ustrell, per parlar de la conversa amb el president que emetrà demà el programa després de passar-se "quatre hores" amb ell el dia que el poble el va nomenar fill predilecte i li va concedir la Medalla d'Or.

El director de TV3, Jaume Peral, va lloar la feina d'Empar Moliner als mitjans de comunicació públics en la darrera sessió de la comissió de control de la CCMA. "Ens encanta Empar Moliner, li dic de debò, ens agrada molt", va dir.

Peral també va manifestar que "fa un espai de crítica i de sàtira" i, després de citar el llibre d'estil, va afegir que "la senyora Moliner no ha traspassat cap límit pel que fa a la legalitat".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#13 Onofre, La Fullaca(Osona), 20/11/2016 - 12:13

Compte que, quan deixi d'esser President ,poden fugir molts dels nous clients!

#12 PROPAGANDA GARANTIDA, Barcelona, 19/11/2016 - 09:48

KARQUINYOLIS PUIGDEMONT
ENTREPANS JUNQUERES
PANALLETS RAHOLA
COQUES DE CAN MAS

I si montem un negoci
Que n'es de dolç el Proces....

#11 Ricard, Sabadell, 19/11/2016 - 08:52

Gràcies e-notícies per fer promoció dels continguts de Catalunya ràdio dia si dia també. Ens ajudeu a fer pujar l'audiència!

#10 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 19/11/2016 - 03:01


"La independencia de Catalunya llegara en el 2029"
Juli Gutierrez Deulofeu, divulgador de la matematica de la historia

LaVanguardia.com 9-2-2014


Ceballuts: Us queden encara 13 anys comprantli samarretes al Partal, mentre aquest mamarratxo va fent negoci amb els seus carquinyolis.

Que burr

#9 Pepon, Bcn, 19/11/2016 - 00:33

Jajajajajaja
Increíble. Siempre se superan, siempre se superan...cuando crees que ya es imposible llegan ellos y se superan. Menuda Republiqueta de pastissers!!!