Publicitat
Comunicació · 9 de Juny de 2018. 13:00h.

Catalunya Ràdio renova Terribas després dels 20 milions del Govern

Saül Gordillo admet que "és el moment" de fer-ho

Catalunya Ràdio renova Terribas després dels 20 milions del Govern

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, en una entrevista a l’ACN, ha anunciat que “aixecat el 155 i amb la partida per compensar l'IVA, és el moment que des de la CCMA procedim a renovar Mònica Terribas per dirigir 'El Matí de Catalunya Ràdio' la propera temporada". En aquest sentit, creu que els resultats del darrer EGM, que van atorgar a l'espai la millor dada de la història amb 574.000 oients, l'avalen.

El director de Catalunya Ràdio ha celebrat l'arribada de la partida de l'executiu, que permet evitar el "daltabaix" pel canvi de criteri de l'IVA que va impulsar per l'exministre Montoro i que ha "amenaçat" la continuïtat de les graelles de TV3 i Catalunya Ràdio, així com de "molts projectes" nous.

El primer consell executiu del Govern va aprovar aquest dijous destinar una aportació extraordinària de 20,4 milions d'euros als mitjans públics per afrontar els problemes financers derivats dels canvis en la tributació de l'IVA aprovat pel govern espanyol al novembre i que posava en risc la programació de la temporada que ve.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 botifler1914, Sinitaca, 11/06/2018 - 09:56

Y pensar que parte de mis impuestos van a parar a pagar brujas....

#16 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 10/06/2018 - 19:30

A los capataces y capatazas del cortijo hay que mantenerlos bien engrasados para que controlen bien a la plebe y cuiden los intereses del Señorito.

#15 Barretina a rosca, Black hole, 10/06/2018 - 12:36

Lo primero poner el lazo amarillo, lo segundo "engrasar" la máquina del odio del TV3% y lo tercero volver a poner en los "pesebres de la cosa" a los pobres cargos de confianza.

!Viva la república!

#14 Destroyer 2.0, Barcelona, Tabarnia, España., 10/06/2018 - 11:32

Enhorabuena Terribas, extiende mi felicitación a tu padre que fue fundador de CIU.

#13 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU MASES CARRIL BICI I CICLISTES PER SOBRES LAS ACERAS NO LOS MULTAN , FAN FORA UNA DONA PER POSAR UN HOME MOLT ESPANYOL I NO TAN CATALÀ CON MÒNICA TERRIBAS , 09/06/2018 - 22:58

EL Mensaje que me da ami EL Director de Catalunya Radio es uno QUE A CAMBIO DE RECIBIR EL DINERO Con una Condision FER FORA A MÒNICA TERRIBAS .Es veu molesta molt la Periorista FA Temps EL P.P. ,P.S.O.E. y CIUTADANS Ja pidieron la Cabeza querian fuera al Paro Ara lo han conseguido ¿ DE Donde Viene el Director de Catalunya Radio ?Fde España