Publicitat
Comunicació · 4 de Setembre de 2009. 16:47h.

Catalunya Ràdio renuncia a presentar batalla pel lideratge

El nou director diu que "no ens hem fet el plantejament de competir amb la privada"

El director de Catalunya Ràdio, Ramon Mateu, en declaracions a e-notícies després de de la presentació de la propera temporada, ha afirmat que "el plantejament de la ràdio pública no és de competència amb la privada, sinó la complementació". "Ni a la tarda ni en cap franja ens hem fet el plantejament de competir amb la ràdio privada", ha afegit, Mateu, que és el tercer director des del 2003, i ha considerat que "el lideratge, que és un concepte que l'he defensat en altres moments de la meva trajectòria professional, és un concepte clarament de la ràdio privada".

El nou director -nomenat el passat mes de juny en substitució d'Oleguer Sarsanedas- ha insistit que "a Catalunya no es pot parlar de lideratge si les diferències són d'un punt amunt o avall" perquè "els lideratges clars els veig a l'Estat". En la seva opinió, "els canvis de lideratge a Catalunya són circumstancials".

Preguntat sobre la marxa de Xavier Solà, que ha estat vinculat a Catalunya Ràdio durant més 20 anys com recordava recentment Miquel Calçada en un article a l'Avui, ha assegurat que "espero i confio que tingui un programa a la graella". Mateu no ha concretat, però ha reiterat que "estem parlant amb ell" i ha recordat que "hem actuat en la graella de dilluns a divendres", però que està pendent la del cap de setmana.

Ramon Mateu, Mónica Terribas i Rosa Culell; durant la presentació
Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Josep, Barcelona, 06/09/2009 - 15:23

El millor que es podria fer amb les televisions i ràdios públiques, és privatitzar, i si no troben comprador és tancar-les, i els catalans ens estalviaríem impostos, ja que l\'actual tripartit són com Alibaba i els quaranta lladres

#14 Ex Oïent de Cat-Ràdio..., BCN, 06/09/2009 - 10:08

Torracollóns, es nota que mai l'has escoltat Catalunya Ràdio, si nó, no diríes això... Durant dues dècades Cat Ràdio ha estat líder d'audiència amb uns nivells contrastables de qualitat... fins que va arribar el tripartit. La resta es història.

#13 Manel, Sant Cugat del Vallès, 06/09/2009 - 00:53

A les properes eleccions torneu a votar Psc-Psoe, ERC o IC-Verds i aconseguireu esborrar Catalunya del mapa... pel que veig, al final us en sortireu.

#12 torracullons, Manresa, 05/09/2009 - 13:28

Em sembla bé. La ràdio pública ha de cercar la qualitat i no el "tot per l'audiència". per això és una ràdio pública.

El més ridícul és veure les tonteries que escriuen alguns lectors, abonats al piove, porco governo. Canseu, nois.

#11 Josep, Sitges, 05/09/2009 - 12:10

I amb tot això CiU encara de vacances.
Quina oposició! Aquests també cap a casa, sort que encara quedem alguns ciutadans que no ens empassem les tonteries.