Publicitat
Comunicació · 29 de Juliol de 2009. 18:06h.

Catalunya Ràdio s'encomana a Manuel Fuentes

El periodista presentarà 'Els matins' de sis a dotze

Catalunya Ràdio s'encomana a Manuel Fuentes

Manuel Fuentes, amb Quim Monzó, durant un directe

El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes; un magazín de migdia presentat per Pere Mas; les tardes conduïdes per Sílvia Cóppulo, i un  programa d’esports a les nits amb Pere Escobar són les principals novetats que es perfilen a la graella de la nova temporada de Catalunya Ràdio, que començarà el pròxim 7 de setembre, i que es presentaran el dia 4 del mateix mes.

El matí de Catalunya Ràdio, que dirigirà i presentarà el periodista Manel Fuentes, s’emetrà entre les 6 del matí i les 12 del migdia i, per tant, en relació amb la temporada anterior, allargarà una hora la seva durada. Amb Pere Mas, que, actualment, durant l’estiu, realitza El matí, s’està creant un nou espai que prendrà el relleu de Problemes domèstics, entre les 12 i les 14 hores. El magazín de tarda, una nova proposta en què treballa Sílvia Cóppulo, començarà a les 4 i ocuparà una franja de tres hores. Finalment, l’espai esportiu conduït per Pere Escobar, que d’aquesta manera torna a l’emissora, s’emetrà a partir de les 12 de la nit.

A més d’aquestes novetats, Catalunya Ràdio reforçarà les franges informatives i d’esports i mantindrà altres programes que jan s’han consolidat les últimes temporades. Així mateix, la graella del cap de setmana es continuarà vertebrant a partir del magazín El suplement, l’esportiu Tot gira, les transmissions de futbol i altres propostes ja clàssiques de la programació de dissabtes i diumenges.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Jordi, Barcelona, 30/07/2009 - 18:29

Jo el veia més de magazinero de nit. De 6 a 8 farà un dona-pàs i de 8 a 12 un problemes domèstics amb un nom diferent... bé, millor que la Bonet segur que si. I el Pere Mas m agrada encara que penso que falten dones a les graelles de la CORPO. PARITAT !

#21 croack, mec, 30/07/2009 - 15:12

un altre sociata...

#20 Martí, Gallifa, 30/07/2009 - 13:23

Tots aquests q critiqueu en Fuentes, poc l'heu sentit a Problemes domèstics.Garantirà periodisme de qualitat, amb bon humor i sobretot, seguirà fent país. Felicitats als responsables per la decisió. És un bon relleu del Bassas.La Neus B. infumable.

#19 Beto, Barcelona, 30/07/2009 - 12:17

En Fuentes es un molt bon professional responsable i ben informat que sabrà aixecar el programa.

#18 Joan de l\'hort, Gimenells, 30/07/2009 - 10:53

Grans professional el Fuentes!
Enhorabona!