Publicitat
Comunicació · 24 de Setembre de 2012. 09:58h.

Catalunya vol ser com Puerto Rico

Mas proposa un Estat lliure associat com l'illa caribenya, segons 'El Mundo'

Catalunya vol ser com Puerto Rico

Portada d''El Mundo'

El president de la Generalitat, Artur Mas, planteja, segons publica El Mundo en una informació signada per Salvador Sostres, que Catalunya tingui el mateix estatus que Puerto Rico.

En aquest sentit, la informació explica que "quan Artur Mas parla amb els empresaris catalans els assegura que no és independentista i que la independència no està en la seva agenda ni figurarà en el seu programa electoral. Mas proposa un Estat lliure associat com l'illa caribenya".

D'altra banda, el diari exposa que "la idea de convocar eleccions anticipades sedueix el partit (Convergència) però el president i el seu govern temen que si desafien l'Estat no arribin els diners de Madrid per pagar les nòmines, el que seria un gran teló de fons de la campanya electoral".

Finalment expressa que "l'ansietat d'Artur Mas per fer veure que té el suport dels empresaris és tan gran que ha arribat a forçar situacions com la del dinar de dimarts passat a Barcelona".

Publicitat
Publicitat

82 Comentaris

Publicitat
#52 angel, cardedeu no es españa, 27/09/2012 - 01:02

El diari "El Mudo" que diu?

#51 Tio Canya, Ala Frugell, 25/09/2012 - 14:37

Al que volem ès la Autonomia de Portugal, Puerto Rico ès una Colonia dels EEUU i Catalunya ès una Colonia d' Espanya. Visca Gibraltar lliure 'd espanyols de tota mena ah i també Perejil

#50 Cántabro, Santander, 25/09/2012 - 08:04

ES UNA COPIA DEL NUEVO ESTATUTO POLÍTICO VASCO·"EL PLAN IBARRETXE" DE 2004.

#49 Alan, Barcelona, 25/09/2012 - 07:54

Mas-losevic no habla de independencia, no sabe si quiere una monarquía o republica, un dia habla de federacion, luego cambia y dice estado, vuelve a cambiar y dice estado asociado, un dia quiere que nos parezcamos a suiza, otoro dia a holanda y otro a puerto rico. Queda claro el nivel de los indepes

#49.1 Josep, Barcelona, 25/09/2012 - 10:00

els únics que continuen amb les tesis sèrbies són els españols que no reconeixen Kosovo i que es van rentar les mans durant la guerra de Bòsnia mentre es massacrava població, com el sr. Solana per a no afavorir independències a Europa. Sabem qui té les tesis sèrbies de capçalera, els espanyols.

#48 cccc, bcn, 25/09/2012 - 07:00

deslocalització d'empreses multinacionals, les q tiren de les exportacions, i la sortida de la UE. Pq ja saben q la secesió implica la sortida de la UE i això és un cop massa dur. CiU sap q la independència és un desastre i busquen una sortida 'imaginativa'.

#48.1 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 25/09/2012 - 12:07

Pues quizá ese análisis lo deberían haber hecho antes de tirarse un órdago a grande con dos pitos-cuatros... en Europa andan como locos queriendo aligerar peso y si los catalanes se quieren sacrificar en favor de los griegos, pues a Mas no se si en Barcelona pero en Atenas le ponen una calle...