Publicitat
Comunicació · 23 de Juliol de 2022. 13:11h.

Cau la quota CUP de TV3

La cadena prescindeix de Pilar Carracelas com a tertuliana

Cau la quota CUP de TV3

El programa Tot es Mou de TV3 ha prescindirà dels col·laborador Pilar Carracelas i Albano Dante Fachin, habituals en l’espai de la televisió publica. Mentre que el segon s’ha acomiadat amb gratitud de TV3, Carracelas ha tingut paraules crítiques i atribueix el seu acomiadament a ser una “veu incòmoda per als masovers de la colònia”.

“Avui m'han comunicat que la temporada vinent el @totesmoutv3 no compta amb mi”, explica, a més d’anunciar que “al setembre hi haurà novetats al meu canal de YouTube”. “El motiu que m'han donat és que volen comptar amb veus de perfil no polític. Si és així, és la fórmula més vella del món per silenciar veus incòmodes sense que es noti i de pas no haver de justificar davant dels crítics el manteniment dels Sergi Sols de torn”, assenyala.

“De fet, si aquesta és la línia que volen seguir, és una enèsima confirmació de les ganes que tenen a la subcontracta d'Espanya a plaça Sant Jaume de tornar a la pax autonòmica, on la política s'ha d'abordar de forma contextual dins del pa i circ”, indica.

“Com sempre, vull continuar essent una veu incòmoda per als masovers de la colònia, ara al meu canal, tot gràcies a vosaltres que m'heu donat suport, compartint o no les meves idees. Per això us animo a fer en aquest fil els suggeriments que volgueu de cara a la nova temporada”, conclou.


 

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#38 Lepero, Barcelona, 25/07/2022 - 17:15

¡Ay, qué lástima más grande!

#37 Julián, Badalona, 25/07/2022 - 13:08

Esta señora debería mirarse la tensión. Me preocupa si está dando el pecho a la criatura. Los bebés lo notan muchísimo si la madre está alterada

#36 Sergi, Bcn, 25/07/2022 - 06:39

Esta bien que me extrema derecha vaya despareciendo de tv3. Hay que seguir haciendo limpieza.

#35 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 24/07/2022 - 22:24

Otra youtuber que se irá a vivir a Andorra. En una casita al lado de la del Elrubius, viviendo como una exiliada, sin pagar impuestos a la metrópoli, osea la ostia. Debería reservar la casa de al lado para la Rahola. También lo rompe en youtube y los masovers se la tienen jurada.

#34 Beto , Tortosa , 24/07/2022 - 22:13

Es normal que la echen.. Tiene un estilo navajero de poligonera que llama la atención, más si cabe en una televisión pública, que debe velar por la buenas maneras.