Comunicació · 15 de Novembre de 2010. 13:09h.

César Vidal compara Catalunya amb "un fill gandul i lladre"

"Una regió meridional mediterrània sense personalitat"

César Vidal compara Catalunya amb "un fill gandul i lladre"

César Vidal

El periodista César Vidal, en un article a La Razón, critica Artur Mas i lamenta que "el possible guanyador de les eleccions va ser una calamitat empresarial que es va atrevir a dir al Papa que Catalunya era una nació i no una regió meridional mediterrània sense personalitat".

Vidal considera que "els catalans haurien d'anar a votar en massa i les raons són nombroses. Per exemple, Catalunya és, segons les agències internacionals de qualificació, la comunitat autònoma més insolvent d'Espanya, fins i tot més que Extremadura, Astúries o Andalusia".

"El seu deute públic -els 'bons patriòtics' del batxiller Montilla- no valen ni per embolicar chopped i la prova és que ni un sol banc o caixa que no sigui català els ha comprat i menys encara ho han fet els propis polítics catalans" , apunta.

"Del resultat de les mateixes depèn no només el seu benestar i el dels seus fills sinó el si podran seguir sent part d'Espanya i no perquè els nacionalistes vagin cap a la independència - on anirien que poguessin treure tants diners? - sinó perquè hi ha creixent perill que la resta d'Espanya s'afarti i arribi a la conclusió que, com els fills ganduls i lladres, és millor que agafin la porta i se'n vagin", conclou.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#32 sulfuro sulfuro, Barcelona, 16/11/2010 - 18:15

Si se lee el texto, se ve que Vidal no compara a Cat con un hijo gandul y ladrón sino que previene del riesgo de que algunas actuaciones políticas lleven al resto de España a hartarse hasta el extremo de pensar así.
Afortunadamente casi nadie opina así a pesar Laportas, Carods y Cia

#31 PEP BOTER, figuerola, 16/11/2010 - 12:26

Aquest senyor ja sabem quin peu calça, per tant, tot alló que digui és per consum exclussiu d'addictes al gra fort messetari.

#30 Guillem, Barçalona, 16/11/2010 - 09:22

No tinc cap dubte que un cop ens hagin expoliat tot el posible ens abandonarán com han fet amb el Sahara

#29 PERE ESCOFET, Barcelona, 16/11/2010 - 03:44

Ja veurem qui se'n salva

http://www.cronica.cat/noticia.php?act_codi=7035

#28 pepet, BCN, 16/11/2010 - 00:37

Ara resulta que per al "gordo" Vidal, Múrcia forma part de Catalunya, puix CAJA MURCIA si que s´ha quedat bonos, i també algunes altres de fora de Catalunya. MENTIDER ! ! !